Selçuk’ta sessizlik

Selçuk’ta sessizlik

Beko Basketbol Ligi’ne tekrar yükselme şansını Final-Four’da kaçıran Torku Selçuk Üniversitespor, sessizliğini koruyor. Sarı-mavililer, öncelikle antrenör Özmeriç ile masaya oturmak istiyor

Torku Selçuk Üniversitespor’da sessiz bekleyiş sürüyor. Bugün kamuoyuna takımın geleceği ile ilgili olarak bir açıklama yapması beklenen yönetimin, bir süre daha bekleyeceği öğrenildi. Efes Pilsen kulübünün çekilme kararı alması ve iki takımın da birleşmesi durumunda iki takımın eksileceği BEKO Basketbol Ligi’ne alınma umutlarını koruyan temsilcimiz, öncelikle antrenör konusunu halletmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon İsmail Beleş’ten boşalan antrenörlük koltuğuna oturan ve takımı final four’a taşıyan Hasan Özmeriç’le anlaşılacağına kesin gözüyle bakılırken, Özmeriç’in de bu konuda istekli olduğu ifade edildi. Yönetimin kısa zaman içerisinde Rektör Süleyman Okudan’la bir araya geleceği ve Okudan’ın göstereceği yolda hareket edeceği belirtiliyor. Sarı-mavili ekibin ligden çekilme düşüncesi olmadığı gibi, Konya Şeker kuruluşu olan Torku ile de üç yıllık sponsor anlaşması bulunuyor. Transferlerle ilgili olaraksa, antrenör Özmeriç’le anlaşmaya varıldıktan sonra onun vereceği rapor doğrultusunda hareket edilecek.
Torku Selçuk Üniversitespor, yabancı oyuncu konusunda ise aceleci davranmayacak. Halen takım kadrosunda bulunan yabancılar Tarrence Thomas ve Nikolay Pastal ile görüşme yapılacak, anlaşma sağlanamazsa başka yabancı arayışına gidilecek. Tüm bu konularla ilgili olarak net açıklama ise, en kısa zamanda yapılacak.
KONYASPOR KENDİ LİGİ’NE ÇIKTI
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Bank Asya 1. Lig’indeki play-off mücadelelerinde Altay ile berabere kalarak Turkcell Süper Lig’e yükselmeyi başaran temsilcimiz Konyaspor’a yeni sezonda başarılar diledi. Takımın bir üst lige çıkmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Okudan, “Uzun ve yorucu bir lig maratonun ardından Bank Asya 1. Ligi’nden Turkcell Süper Lig’e yükselen ve bize bu başarıyı armağan ederek büyük bir gurur ve sevinç yaşatan futbolcularımızı ve takımın hedefe ulaşmasında emeği bulunan yönetim kurulunu ile teknik heyeti yürekten kutluyorum. Selçuklu devletinin başkenti Konya’yı en iyi şekilde temsil eden ekibimiz, kendi ligine çıktı. Takımımızın Türkcell Süper Lig’de başarılarının devam etmesini ümit ediyorum.” dedi. Rektör Okudan, “Konyaspor verdiği mücadeleden alnın akıyla çıkmış ve kentimize büyük bir coşku yaşatmıştır. Bu hiç şüphe yok ki ilimizin her açıdan kalkınması için bulunmaz bir fırsattır. Konyaspor’un Süper Lig’de başarılarla dolu yıllar geçirmesi temennisi ile tüm camiayı yürekten kutlarım. ” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.