Selçuk’ta moraller iyi

Selçuk’ta moraller iyi

Beko Basketbol Lig’i için Final-Four hazırlıklarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi’nde, moraller yerinde. Basın Sözcüsü Öten, hedeflerinin yeniden 1. lige yükselmek olduğunu söyledi

TB2 Ligi Final-Four maçlarının ilk ayağı olan Yozgat etabı için hazırlıklarını günde çift çalışma ile sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi, hazırlık maçında Üniversiteler Türkiye Basketbol Şampiyonasına hazırlanan Selçuk Üniversitesini 98-43 yendi. Torku Selçuk Üniversitesi’nde sezon boyunca takımda az süre alan oyuncuların forma giydiği maçta Üniversiteler Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Gökhan Yalçın’ın talebelerinden oluşan Selçuk Üniversitesi arasındaki hazırlık maçı son derece zevkli geçti. Y. Emre Şimşek ve Mahmut Tüfekçi hakem ikilisinin yönettiği maçın ilk yarısı da 55-19 Torku Selçuk Üniversitesi’nin galibiyeti ile sonuçlandı. Final Four hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten” Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. Önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. Hedefimiz Final Four maçlarında başarılı sonuçlar alarak tekrar Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek istiyoruz” dedi.

TORKU SELÇUK MANGAL KEYFİ YAPTI
TB2L de son viraj olan final four müsabakaları için son hazırlıklarını yapan Konya temsilcisi ağır çalışma temposunun ardından Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsünde mangal partisi yaparak yorgunluk attı. Torku Selçuk Üniversitesi Yozgat’ta oynanacak olan final four maçlarının birinci ayağı öncesi bir yandan çalışıyor diğer yandan ise moral depoluyor. Sarı-mavili oyuncular Hasan Özmeriç nezaretinde her gün çift çalışma ile final maçlarına hazırlanırken Kulüp yöneticileri ve takım ile bir araya geldiler ve mangal başında stres attılar. Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat kampüsünde bir araya gelen Kulüp Başkanı ve Rektör Yardımcısı Kürşat Turgut, Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, As Başkan Mehmet Kamanlı, yönetim kurulu üyeleri Faruk Güraksu, Halil İbrahim Kafaoğlu, Mustafa Azman, Okan Ekesoy, M. Yavuz Tezcan, Baş antrenör Hasan Özmeriç ve staf ile tüm sporcular takımın bu sezon yeniden BEKO Basketbol ligine dönebilmesi için her şeyleri ile hazır olduklarını bir kez daha tekrarladılar. Teknik heyet ve sporcuların açık havada mangal başında ağır çalışma temposunun ardından oldukça neşeli oldukları görüldü.     
BÜSA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Süslü BEKO Basketbol ligi yolunda ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’ne katkı sağlayarak “Bu çorbada bizim de tuzumuz olmalı” dedi. Sadullah Süslü Konya’nın hızla gelişen ve büyüyen bir şehir olduğuna dikkat çekerek “Şehrimizin bu büyüme trendinde iş dünyası olarak bizlerde kentin tanıtımına katkı sağlayan her kurum ve kuruluşumuza hangi alanda olursa olsun destek olmak zorundayız. Konya’nın büyüklüğünü ve ismini başarı ile duyurmaya çalışan kurumlarımız kulüplerimiz için kenetlenmeli ve imkânlarımız ölçüsünde onların yanında olduğumuzu yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.