Selçuk’ta lige tutunma savaşı

Selçuk’ta lige tutunma savaşı

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi ligde kötü günler geçiriyor. Sarı-mavili ekip uzun bir aradan sonra tekrar yükseldiği Beko Basketbol liginde kümede kalma savaşı veriyor

Beko Basketbol Liginin 20. haftası geride kalırken ligde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi haftayı yenilgi ile kapattı. Uzun bir aradan sonra ve zorlu bir sürecin ardından tekrar ligde mücadele etme şansı yakalayan sarı-mavili ekip kalan haftalarda kümede kalma mücadelesi verecek.  Son maçında lider Banvit karşısında salondan 79-70’lik yenilgi ile ayrılan Torku Konya Selçuk Üniversitesi ateş hattında kalmaya devam etti. Sarı-mavili ekibi bundan sonraki periyotta daha zorlu maçlar bekliyor. Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu hafta deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Sarı-mavili ekibin kümede kalma adına umutlanması için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor.  Karşılaşma Cuma günü Karataş Şahinbey Spor Salonunda oynanacak. Müsabakanın başlama saati ise 18.00.  

ANTEP’TEN SONRA ZOR FİKSTÜR SELÇUK’U BEKLİYOR
Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu karşılaşmanın ardından Galatasaray deplasmanına gidecek. 2 haftayı dışarda geçirecek Sarı-mavili ekip kümede kalma adına iki maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.  Selçuk ekibi bu maçların ardından sahasında Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek.  bu maçtan sonra sarı-mavili ekip İzmir deplasmanında Pınar Karşıyaka’ya konuk olacak.  Torku Konya Selçuk Üniversitesi kendi evinde Trabzonspor, deplasmanda  Uşaksportif, tekrar evinde Aykon Ted Kolejliler, deplasmanda Olin Edirne  evinde Mersin Büyükşehir Belediyesi ve son olarak ise  deplasmanda Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.