Selçuk’ta kollar sıvandı

Selçuk’ta kollar sıvandı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yönetimde yapılan görev dağılımı ardından kollar sıvandı. Sarı mavili takım transfer çalışmalarına başlarken, ilk hedef iç transferi noktalamak.

BekoBasketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirmesi ardından  kolları sıvadı.

İLK HEDEF İÇ TRANSFER

Sarı mavili takımda ilk hedef iç transfer olarak belirlendi. Selçuk Kartalları’nda Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, “Yeni yönetimimiz görev dağılımını gerçekleştirmesi ardından çalışmalara başladı. Önceliğimiz iç transferi notlamak. Bu anlamda Antrenörümüz Aziz Bekir ile yaptığımız görüşmeler neticesinde belirlenen isimler var. Sean Williams, Troy Devries, Burak Selen ve Valentin Pastal ile sözleşmeleri uzatacağız. Bununla ilgili arkadaşlar çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

ALTERNATİFLERİNE BAKACAĞIZ

Turhan adı geçen diğer yabancı oyuncularla ilgili olarak ise şunu söyledi, “Troy Gillenwater ve Derrick Low’da alternatiflerimiz arasında. Ancak oyuncuların alternatiflerine bakıyoruz. Gerekli görülmesi durumunda iki oyuncumuzu da yeni sezonda aramızda görebiliriz. Ancak bu isimler noktasında herhangi bir net durum bulunmamakta.”

SON HAMLE DIŞ TRANSFERDE

Son olarak dış transfer konusunu değerlendiren Turhan, “İç transferin tamamlanması ardından rotamız dış transfer olacak. Önceliğimizi yerlilere vereceğiz. Ardından da yabancı oyuncularımızın transferini tamamlayıp sezon önceki kampına tam kadro başlamak istiyoruz. Bunun gayreti içinde olacağız. Belirlenen bütçe çerçevesinde yeni sezonda kurulabilecek en iyi kadroyu kurmaya çalışacağız. Umarım iyi bir takım kurarak, Konya’yı basketbolda en iyi noktaya getireceğiz.” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.