Selçuk’ta  imzalar atılıyor

Selçuk’ta imzalar atılıyor

Yeni sezon için yeni bir takım oluşturan Torku Selçuk Üniversitespor’da transferler devam ediyor. Sarı-mavili ekipte son olarak dev pivot Salih Uğraşan ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

TB2L’de mücadele edecek Torku Selçuk Üniversitespor yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İç ve dış transfer görüşmelerine devam eden sarı-mavili ekip imzaları da attırmayı sürdürüyor.   Baş antrenörlük görevini Ayhan Kalyoncu ya emanet ettikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Torku Selçuk Üniversitesi iç ve dış transferde hareketli günler geçiriyor. İç transferde Hakan Üsküplü ile nikah tazeleyen, Emre Boztepe ile de prensipte el sıkışan sarı-mavililer, dış transferde ise Antalya Büyükşehir den Salih Uğraşan, Banvit’ten Sertay Gürsu ve son olarak Tofaş’tan Onat Akış ı renklerine bağlamıştı.

Torku Selçuk Üniversitesi transferlere devam ediyor. Sarı-mavili ekip daha önce prensip anlaşmasına vardığı dev pivot Salih Uğraşan ile resmi sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde konuşan Transfer Komitesi Üyesi Halil İbrahim Kafaoğlu, Beklentilere yanıt verecek ve ligde ses getirecek bir kadro oluşturuyoruz dedi
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi 2010-2011 sezonuna iddialı bir kadro ile girebilmek için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hedefini bu sezon da BEKO Basketbol Ligine yükselmek olarak belirleyen Sarı-mavililer daha önce prensip anlaşmasına vardığı Antalya Büyükşehir Belediyesporun 2 metrelik pivotu Salih Uğraşan ile 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı.
Transfer Komitesi Üyeleri Halil İbrahim Kafaoğlu ve M. Yavuz Tezcanın yanı sıra genel menajer Yaşar Berber in de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan yeni transfer Salih Uğraşan, Hedefli bir takıma geldim. İnşallah takımdaki mevcut arkadaşlar ve aramıza yeni katılacak isimlerle gönül birliği yapıp tek vücut olarak Türkiye Basketbol Liglerinin en iyi taraftar grubuna sahip takımlardan birisi olan Torku Selçuk Üniversitesini yeniden layık olduğu Beko Basketbol Ligine çıkaracağız  dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi Transfer Komitesi Üyesi Halil İbrahim Kafaoğlu ise, Taraftarların beklentilerini çok iyi biliyoruz ve bu doğrultuda ligde ses getirecek bir takım kurmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Antrenörümüz Ayhan Kalyoncu nun da raporu doğrultusunda gerekli takviyeleri yapıyoruz. Salih Uğraşan pota altında takıma önemli bir katkı sağlayacak. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde de yeni isimleri aramıza dahil edeceğiz diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.