Selçuk’ta hedef 5’te 5

Selçuk’ta hedef 5’te 5

Düzce Gençliki mağlup ederek moral bulan Üniversite Yeni Nesil maçında da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz ilk yarının son haftalarında tüm maçlarını kazanmak istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, yarın kendi salon ve seyircisi önünde oynayacağı Yeni Nesil maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Üst üste aldığı yenilgilerle kan kaybeden geçtiğimiz hafta sonu Düzce Gençlik’i mağlup ederek moral bulan temsilcimiz evinde kazanmanın hesaplarını yapıyor. Aldığı galibiyetle 5. sıraya yerleşen temsilcimiz, kalan haftalarda kazanarak ligin zirvesini zorlamak istiyor.

Düzce deplasmanından galibiyetle dönen Sarı-mavililer ilk yarının kalan 4 maçını da kazanıp devreyi mutlu tamamlamak istiyor. Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, Kalan 4 maçı da rahatlıkla kazanabilecek güçteyiz dedi. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi ilk yarının kalan 4 maçını da kazanmak istiyor. Geçen hafta sonu deplasmanda Düzce Gençlik’i yenerek iki haftalık kötü gidişata son veren temsilcimiz, sırasıyla Yeni Nesil, Gelişim Koleji D, Pertevniyal ve Vestel D ile oynayacağı maçları kazanarak 5’te 5 hedefine ulaşmak istiyor.
Kulüp Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Trabzonspor ve Hacettepe yenilgisinin ardından teknik kadro ve oyuncularla yaptığımız toplantıda 5 maçı da kazanma hedefi belirlemiştik. Bu hedef doğrultusunda ilk maçı kayıpsız geçtik. Şimdi önümüzde çok önemli ve zorlu 4 maç daha var. Evimizde oynayacağımız Yeni Nesil ve Pertevniyal maçları ile dış sahadaki Gelişim Koleji ve Vestel maçlarından da kayıpsız ayrılıp devre arasına 8 galibiyetle girmek amacındayız. Bunu başaracak gücümüz var” dedi.
5 NUMARA ARAYIŞI SÜRÜYOR
Kaftanoğlu, takımı takviye etme kararı aldıklarını bu doğrultuda ilk olarak basketbol severlerin Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden tanıdığı ve son olarak FMV Işıkspor’da oynayan Cemal Bayraktar’ı renklerine kattıklarına dikkat çekerek, “Cemal kalitesine güvendiğimiz önemli bir oyuncu. Düzce maçında takıma katkı sağlayacağını gösterdi. Uyum sorunun aştığında daha başarılı işlere imza atacaktır. Bunun yanı sıra teknik kadronun isteği doğrultusunda 5 numara pozisyonunda oynayacak ve takıma direkt katkı sağlayacak bir oyuncu arayışımız var. Gerek hocamız gerekse de menajerimiz Yaşar Berber bu noktada görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor. İnşallah en kısa sürede bu eksikliğimizi de giderip daha güçlü daha iddialı bir takım haline geleceğiz” diye konuştu. Öte yandan temsilcimiz kendi sahasında oynayacağı Yeni Nesil maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bu zorlu karşılaşma yarın saat 16.00’da Torku Arena’da oynanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.