Selçuk’ta hareketlilik

Selçuk’ta hareketlilik

Geçtiğimiz sezon BEKO Basketbol liginin eşiğinden dönen Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezonda iddialı bir yönetim oluşturabilmek ve güçlü bir kadro kurabilmek için çalışmalarına başlıyor

Uzun süredir sessizliğini koruyan Torku Selçuk Üniversitesinden yeni sezon için hazırlıklara başlanacağı açıklaması geldi. Konya da basketbol sporunun marka ismi Torku Selçuk Üniversitesi yeni sezon için çalışmalarına başlıyor. Kulüp Başkanı ve Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Kürşat Turgut kulübün geleceği için bir süreden bu yana sürdürülen temasların sonuna gelindiğini müjdeledi. Başkan Prof. Turgut yeni sezon için harekete geçmelerinde kendilerine en büyük maddi ve manevi desteği veren Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Süleyman Okudan ile Anadolu Birlik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk a teşekkür etti.

Yeni sezon için yönetim kurulu olarak karar aşamasında şehrin iki güzide insanı Prof. Süleyman Okudan ve Recep Konuk tan alınan destek sözleri ile yeniden yola çıkacaklarını açıklayan Başkan Prof. Turgut: “Konya’nın dolayısıyla isim sponsorumuz Torkunun ve Türkiye’nin en büyük üniversitesi olan Selçuk Üniversitesinin isimlerine misyonlarına yakışır temsilde güçlü bir yönetim sahada ise başarılı bir kadro için yeniden yola devam etme kararı aldık.İnşallah geçtiğimiz sezon Konya’da sağlanan o güzel birlik ve beraberliğimizi bu yıl daha güçlendirerek salonda da yaptığımız bazı eksikleri tekrarlamayarak sezon sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.