Selçuk’ta grip şoku

Selçuk’ta grip şoku

TB2L temsilcimiz Selçuk Üniversitespor grip şoku ile sarsıldı. 5 oyuncusu hastaneye kaldırılan sarı-mavili ekipte sporcularda H1N1 virüsüne rastlanmadığı bildirildi.

Ligde oynayacağı Hacettepe maçı öncesinde Selçuk Üniversitesi grip şoku ile sarsıldı Sarı-mavili ekibin beş oyuncusu yüksek ateş ve boğaz ağrıları ile Kızılay Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafta başından bu yana takımdaki oyuncular arasında görülen yüksek ateş, boğaz enfeksiyonu ve ağrılar nedeni ile antrenmanlar eksik oyuncular ile sürdürülürken ateşi yükselen Nikolay, Hakan Üsküplü, Volkan, Emrah ve Mustafa Kızılay Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

İki günden bu yana Kızılay hastanesinde yatarak tedavilerine başlanan oyuncularda yapılan tetkiklerde H1N1 virüsüne rastlanmadığı ancak beş sporcunun da ağır grip enfeksiyonu yaşamakta oldukları açıklandı. Beş sporcunun ağır hastalığı ile ilgili hastane raporları ise kulüp yöneticileri tarafından Basketbol Federasyonu Sağlık Kuruluna gönderildi.
Hacettepe maçı hazırlıklarını bu nedenle eksik sürdüren Selçuk Üniversitespor, rakibini yenerek Konya’daki yenilmezlik serisine devam etmek ve hedefi doğrultusunda ilerlemek istiyor. Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu yaptığı açıklamada, “Beykoz’u geçtiğimiz hafta farklı yenen ve en iddialı takımlardan birisi olan Hacettepe’yi, seyircimizin de desteğiyle yenip yolumuza devam edeceğiz. Konya’da bugüne kadar yenilmedik, bundan böyle de yenilmemek için elimizden geleni yapmak ve hedefimize ulaşmak istiyoruz. Beş oyuncumuzun hastalanması kötü oldu ama, yine de maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum” dedi. 
TB2L de 6. Haftanın Programı: Erkekler İkinci Ligi A grubunda altıncı hafta mücadelesi Bugün 15.00 de oynanacak olan Finalspor, Pertevniyal maçı ile başlayacak.  A Grubunun yenilgisiz lideri Trabzonspor Basketbol, İstanbulda 21 Kasım Cumartesi günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşırken, aynı gün temsilcimiz Selçuk Üniversitesi Torku Arena da zirvenin iddialı ekiplerinden Hacettepe Üniversitesini ağırlayacak.
Erkekler İkinci Liginde 6.haftanın programı şu şekilde. Bugün: 15.00 Finalspor  Pertevniyal (Final Okulları Spor Salonu) Cumartesi: 14.00 İstanbul Bş. Bld. Trabzonspor Basketbol (Bayrampaşa Spor Salonu) 15.30 Ormanspor  Yeni Nesil (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 16.00 Beykoz   Düzce Gençlik (Recep Şahin Küktürk Spor Salonu) 16.00 Selçuk Üniversitesi   Hacettepe Üniversitesi (Torku Arena) Pazar: 18.00 Vestelspor   Gelişim Koleji (Atatürk Spor Salonu)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.