Selçuk’ta gözler Beykoz’a çevrildi

Selçuk’ta gözler Beykoz’a çevrildi

Sezonun ikinci yarısına Ormanspor mağlubiyeti ile başlangıç yapan Selçuk Üniversitesi, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Beykoz maçından mutlak galibiyet hedefliyor.

Zorlu maçın hazırlıklarını antrenör İsmail Beleş nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Sabahları kondisyon çalışması yapan Sarı-Mavili ekip öğleden sonra ise teknik, taktik ve topla çalışma yapıyor. Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Ormanspor mağlubiyetini telafi edeceklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Geçen hafta deplasmanda Ormanspor karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Sahamızda Beykoz ile oynayacağımız maçı kazanıp bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Rakibimizden çekinmiyoruz. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanırsak, hedefimize ulaşırız” diye konuştu.
Öte yandan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü’nün başkan ve yönetim kurulu üyeleri, dün toplu halde takımın antrenmanına giderek teknik heyet ve sporculara moral verdi. Kulüp Başkanı Prof. Dr. Turgut, antrenman öncesi sporculara hitaben yaptığı konuşmada, “Ormanspor yenilgisinin bizler kadar sizleri de üzdüğünü biliyoruz. Ama bu maçı unutun ve telafi edin” dedi.
Antrenmana Başkan Turgut ile birlikte gelen Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, Ali Arıkoğlu, M. Yavuz Tezcan, Güven Öten, Mustafa Azman, Bülent Kaftanoğlu, Halil İbrahim Kafaoğlu, Faruk Güraksu ve Uğur Özteke teknik heyet ve sporcularla tek tek görüşerek moral verdiler.
Başkan Kürşat Turgut çalışma öncesi yönetim adına yaptığı konuşmada, “Biz sizlerin şampiyonluk yolunda ne kadar güçlü istekli ve inançlı olduğunuzu biliyoruz. Zaten bunu da bugüne kadar verdiğiniz mücadele ile ispatladınız. Elbette Ormanspor yenilgisi bizim hesabınızda yoktu. Sizlerde böyle bir sonuç beklemiyordunuz. Sporda galibiyet kadar beklenmedik mağlubiyetlerin de olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizim yönetim olarak sizlere olan güvenimiz sonsuz. Bu yola birlikte sizlere güvenerek çıktık, yine aynı noktadayız ve sonuna kadar el birliği içerisinde hareket edeceğiz. Bu maçı unutup. hafta sonu sahamızda oynayacağımız zorlu Beykoz maçını kazanmayı hedefleyin” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.