Selçukta Gaziantep alarmı

Selçukta Gaziantep alarmı

Play-Off maçlarında adını yarı finale yazdıran Torku Selçuk Üniversitesinde Gaziantep mesaisi başladı

Play-Off maçlarında adını yarı finale yazdıran Torku Selçuk Üniversitesi’nde Gaziantep mesaisi başladı. Sarı-mavili ekip rakibine ligin 2 maçında da yenilmişti

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Play-Off’unda başarılı bir mücadele veren ve ismini son 4 takım arasına yazdıran Torku Selçuk Üniversitesi’nin Beko Basketbol Ligi’ne yükselmesi noktasında önünde sadece bir engel kaldı. Torku Selçuk Üniversitesi’nde play-off serisinin ikinci maçında karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları başladı. Dün tek idman yapan sarı-mavililer bugün de taktik ve kondisyon ağırlıklı antrenman yapacak. Basketbol Erkekler 2. Lig Play-Off Grubu’nda 1. Lig’e çıkma mücadelesi veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde, izin sona erdi ve Gaziantep mesaisi başladı. Akhisar Belediyespor’u eleyerek bir üst tura çıkan sarı-mavililer dün tesislerde toplandı. Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda yaptığı idmanla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarının startını veren sarı-mavili ekip Beko Basketbol Ligi’ne kalan tek engeli de geçmek istiyor. Takımda önemli bir eksik yok.

Torku Selçuk Üniversitesi bugün sabah kondisyon, öğleden sonra taktik idmanı yaparak hazırlıklarını sürdürecek. Cuma gününe kadar yoğun bir tempoda çalışacak olan sarı-mavililer, cuma günü akşam saatlerinde tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Torku Selçuk Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediye arasındaki ilk maç cumartesi günü Konya’da saat 16.00’da oynanacak. Rövanş maçı ise 16 Mayıs Çarşamba günü yapılacak. Gerek görülmesi halinde üçüncü maç yine Konya’da 19 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

Cumartesi günü başlayacak yarı final serisinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek olan sarı-mavililer, hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Ligin en iyi savunma yapan takımıyla karşılaşacaklarına dikkat çeken Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Mustafa Baykan, “Kolay bir seri olmayacak. Gaziantep takımı savunma yönüyle ön plana çıkıyor. Çeyrek final serisinde ligin en skorer takımı olan Maliye Milli Piyango’ya iki maçta sadece 110 sayı şansı tanıdılar. Ancak biz Beko Basketbol Ligi’ne yükselmekte kararlıyız. İki yıldır kıl payı kapısından döndüğümüz 1. Lig’e bu kez çıkmakta kararlıyız. Teknik kadro ve oyunculara güvenimiz tam” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.