Selçuk’ta çalışmalar sürüyor

Selçuk’ta çalışmalar sürüyor

TBF yöneticileri ile TB2L kulüp temsilcilerini bir araya getiren Lig Kurulu toplantısı Taksim The Marmara Otel’de gerçekleştirildi.

Yeni sezon çalışmaları için düğmeye basan Torku Selçuk Üniversitesinden söz konusu toplantıya genel menajer Yaşar Berber katıldı. Yeni sezon için düğmeye basan Torku Selçuk Üniversitesi ilk olarak antrenör problemini çözmek istiyor. Hasan Özmeriç ile görüşen sarı-mavili yönetimin bu görüşmeden olumlu sinyaller aldığı belirtildi. Bir ara lige katılmayı düşünmeyen Selçuk ekibinde yapılan bu çalışmalar yeni sezonda Basketbol 2. Liginde mücadele edeceğinin göstergesi oldu.

TB2L LİG KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Katılımın yoğun olduğu toplantıya TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, Ligler Direktörü Ahmet Araşan, Ligler Organizasyon Koordinatörü Ayhan Özgümüş, Lig Geliştirme Koordinatörü Yusuf Erboy, Yayın Koordinatörü İnan Şefkatli ve 2010-2011 sezonunda TB2L’de mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı. Saat 14:00'de başlayan Lig Kurulu 3,5 saat sürdü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ligler Direktörü Ahmet Araşan sözlerine tüm kulüp temsilcilerine "hoş geldiniz" diyerek başladı. Araşan: “TB2L her yıl daha gelişen ve profesyonelleşen bir lig yapısına dönüştü. Bu yıl ligimiz gerek taraftarıyla gerekse de basının gösterdiği alakayla gerçekten fevkalade bir sezon geçirdi. Özellikle Final Grubu karşılaşmalarında bu ilgi zirve yaptı. Bizim amacımız bu alakanın katlanarak artması. Burada biraraya gelmemizin en önemli nedeni geçmiş sezon çerçevesinde yeni sezona hazırlık yapmak” dedi.

Toplantıda daha sonra söz alan Ligler Organizasyon Koordinatörü Ayhan Özgümüş, geçmiş sezona yönelik istatistiki bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi. Özgümüş sunumuna öncelikle geçmiş sezonun genel değerlendirmesini yaparak başladı. Özgümüş, sporcu sayılarından sözleşme bedellerine, seyirci sayılarından kurul çalışmalarına kadar geniş kapsamlı bilgi verdikten sonra yeni sezonda yapılması gereken faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu. Ayhan Özgümüş, pazarlama ve medya faaliyetleri, transfer takvimi, seyirci sayılarının arttırılması ve bilet satışları gibi konularda hedeflenen projeleri ve beklentileri anlattı.

Toplantının son bölümünde ise kulüp temsilcileri; TB2L’de takım sayıları, yabancı oyuncu sayısı, maç programlarının önceden belirlenmesi, iddaa ve lig statüsü konularında görüş alışverişinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.