Selçukspor’a İhsaniye freni

Selçukspor’a İhsaniye freni

Amatör Küme Süper Grup’ta 10. hafta maçları oynandı. Büyük çekişmenin yaşandığı lig yarışında rakiplerini tek tek yenen Selçukspor son haftaların formda ekibi İhsaniye Gençlerbirliği’ne takıldı

Amatör Küme Süper Grup’ta 10. hafta maçları oynandı. Büyük çekişmenin yaşandığı lig yarışında rakiplerini tek tek yenen Selçukspor  son haftaların formda ekibi İhsaniye Gençlerbirliği’ne takıldı. Siyah-beyazlı ekip Hakan Yavuz’un takımın başına geçmesiyle birlikte yakaladığı çıkışı Selçukspor’u yenerek sürdürdü. Güçlü rakibini 3-1 mağlup eden siyah-beyazlı ekip üst üste 4. galibiyetini aldı. Liderin yaşadığı puan kaybı ise en çok takipçisi Ereğlispor’u mutlu etti. Sahasında Bozkır Gençlerbirliği’ni 2-0 yenen yeşil-beyazlılar aradaki puan farkını yeniden 2’ye indirdi. Bu haftanın kazanan diğer ekipleri Ilgın Belediyespor, Karapınar ve Muhasebe Gençler olurken Ilgınspor deplasmanda Beyşehir Belediyespor’u 4-3 Karapınar Belediyespor Kadınhanı Belediyespor’u 2-1  Muhasebe Gençlerspor ise Yeni Emirgazi Belediyespor’u 6-0 yendi.6 golün atıldığı Anadolu Dere-Ç.Çumra maçında ise puanlar paylaşıldı. Ligde tek puanı olmayan ekip ise Yeni Emirgazi Belediyespor olarak göze çarpıyor.

1.KÜMEDE ARS PARK VE CİHANBEYLİ

Amatör Birinci Küme A Grubu’nda ise lider Ars Park Sanayispor adım adım şampiyonluğa koşuyor. 8. haftaya dahil maçta Havzanspor’u 7-2 mağlup eden mavi-beyazlı takım puanını 19’a yükseltti. Takipçisi Seydişehir Belediyespor’un deplasmanda Karapınar Esnafspor’a 2-0 mağlup olmasıyla aradaki puan farkını 6’ya yükselten Ars Park Sanayispor şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı eline geçirdi. Bu grupta haftanın diğer maçında Monivaspor deplasmanda Seydişehirgücü’nü 2-1 mağlup edip 3. galibiyetini aldı.

Amatör Birinci Küme B Grubu’nda ise son iki haftaya giriliyor. Zirve yarışında Cihanbeyli Belediyespor ile Kuluspor arasında nefes kesen bir mücadele yaşanırken, son 180 dakikaya rakibinin 1 puan önünde olan Cihanbeyli Belediyespor daha avantajlı giriyor. İkili averajda rakibinin önünde olan Cihanbeyli ekibi, bu hafta Yeni Doğanhisar’ı zor da olsa 2-1 mağlup etti. Kulu Belediyespor da Altınekir deplasmanında zorlansa da 2-1 galip geldi. Haftanın diğer maçında ise Yunakspor deplasmanda Akşehir Endüstrispor’u tek golle geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.