Selçukluspor mutlu son istiyor

Selçukluspor mutlu son istiyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor sezonun son maçında deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlılar sezona galibiyetle veda etmek istiyor.

Konya Anadolu selçukluspor’da 4 günlük izinin ardından Gümüşhanespor maçı hazırlıkları başladı. Yardımcı antrenörler Fikret Bademci ve Abdurrahman Baysangur yönetiminde hazırlıklarına başlayan yeşil beyazlılarda çalışmalara 16-17 kişilik genç ağırlıklı futbolcular katıldılar. Diğer oyuncuların izinleri ise devam ediyor.

LİGDE KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Yeşil beyazlı ekipte geçtiğimiz hafta cezalı olduğu için sahada yer alamayan Muhammet Yürükuslu arkadaşlarını bir kez daha tebrik ederek başladığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Bu işin buraya kadar devam etmesini istemiyorduk. Ancak nasip geçtiğimiz haftayaymış. Ligde kalmayı artık garantiledik ve mutluyuz. İnşallah gelecek sezonda Anadolu Selçukluspor çok daha iyi bir yerde olacaktır. Arkadaşlarımın bir kez daha ayaklarına sağlık. Artık son maçı da oynayarak sezona nokta koymak istiyoruz.” dedi.

İYİ BİR VEDA PEŞİNDEYİZ

Muhammet bu hafta oynayacakları Gümüşhanespor maçıyla ilgili olarak ise şunları söyledi, “Artık ligin son maçındayız. Rakibimiz içinde bizim içinde kolay bir maç olacaktır. Tabi bu ciddiyetten uzaklaşacağımız anlamına gelmiyor. 2013-2014 sezonuna iyi bir nokta koyma peşinde olacağız. İnşallah deplasmanda oynayacağımız maçı kazanıp tatile o şekilde başlamak istiyoruz.” dedi.

ELBETTE Kİ ÖNCELİK KONYASPOR

Muhammet gelecek sezon ile ilgili soruya isse önceliğinin Konyaspor olduğunu söyleyerek cevap verdi. Deneyimli oyuncu, “Gelecek sezona Konyaspor ile başlayacağım. Eğer hocamızda uygun görürse takımda kalmak tek istediğim. Ancak aksi durumu zamanı geldiğinde düşünürüz.  Umarım yarım sezonluk süreçte Anadolu Selçukluspor’a layıkıyla hizmet edebilmişimdir. Sahaya çıktığımda elimden geleni yaptım, artık Konyaspor’a giderek sürekli oynamak istiyorum” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.