Selçuklunun Konuğu Manavgat

Selçuklunun Konuğu Manavgat

Türkiyenin en büyük spor kulüplerinden biri olan Selçuklu Belediyesporun Bölgesel Amatör Lig BAL 7.grupta mücadele eden futbol takımı, bugün Manavgat Belediyesporu konuk ediyor

Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Selçuklu Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig “BAL” 7.grupta mücadele eden futbol takımı, bugün Manavgat Belediyespor’u konuk ediyor. Maç hazırlıklarını tamamlayan mavi-beyazlılar bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflerken, antrenör Zekeriya İğdeli yaptığı açıklamada “Maça iyi hazırlandık, galibiyet için tüm takım konsantre olduk. Maçın kendi evimizde olmasının avantajını kullanarak, hedefimize ulaşacağız. Bu maç bizim için yeni bir başlangıç olacak, bu maçta sizde olmalısınız. Tüm Konyalı futbolseverleri maça davet ediyorum” diyerek taraftarlara maç için çağrıda bulundu. Selçuklu Belediyespor’da sezon başından bu yana sakatlığı süren Mevlüt Atlıhan dışında eksik bulunmuyor. Selçuklu Belediyepor-Manavgat Belediyespor maçı saat 14.30 da Selçuklu Belediye Stadında başlayacak. Müsabakayı Karaman Bölgesel hakemlerinden Salih Kaya yönetirken, yardımcılıklarını ise Murat Yiğit ve Mehmet Akalın yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Hasan Ertugan.

 

SARAYÖNÜ ISPARTA EMRESPOR ÖNÜNDE

 

7. Grup temsilcilerimizden, ilk haftayı galibiyetle kapatan Sarayönü Belediyespor, bugün deplasmanda averajla lider olan Isparta Emrespor’a konuk olacak. Hazırlıklarını dün Eğirdir’de yaptığı ter atma idmanıyla tamamlayan yeşil-siyahlı takımın antrenörü Niyazi Kart, “Bizim hedefimiz önce grubumuzda şampiyon olmak, ardından 3. Lig’e yükselmektir. Sezon başlamadan uzun bir hazırlık dönemi geçirdik, oyuncularımın form durumları ve moralleri yerinde. Emrespor ilk hafta aldığı farklı galibiyetle liderlik koltuğuna oturmuştu, ancak biz onları deplasmanda yenip koltuktan indireceğiz. Hafta boyu bunun hesaplarını yaptık. Herhangi bir aksilik yaşamazsak, kazanacağımıza da inanıyorum. Çünkü oyuncularıma güveniyorum, onlar da benim güvenimi boşa çıkarmayacaktır” dedi. Sarayönü Belediyespor’da iki Serkan ve Rafet dışında eksik bulunmuyor. 

 

Saat 15.30’da Isparta Atatürk Stadında başlayacak olan Isparta Emrespor-Sarayönü Belediyespor maçını İzmir Bölgesel hakemlerinden Volkan Yanç yönetecek. Ahmet Kürşat Bellemiş ve Sercan Uzun, Yanç’ın yardımcılıklarını üstleniyor. 4. hakem Mehmet Ali Geniş.

 

BEYŞEHİR DEMRE İLE KARŞILAŞIYOR

 

Temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor ise bugün deplasmanda iddialı takımlardan Demre Belediyespor’la karşılaşıyor. İlk hafta Isparta İl Özel İdarespor ile sahasında oynadığı maçta golsüz berabere kalarak bir puana razı olan mavi-beyazlı ekip, bu maçı kazanarak galibiyet ve ilk üç puanla tanışmak istiyor. Şu ana kadar kadrosuna fazla bir takviye yapamayan ve bu nedenle sahasındaki ilk maçta takım kaptanı Nail’i yeniden sahaya sürmek zorunda kalan Beyşehir Belediyespor, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi-beyazlı ekibin bugünkü rakibi Demre Belediyespor, ilk hafta oynadığı maçta Kumluca Belediyespor’a 1-0 mağlup olmuştu. İddiasını sürdürmek isteyen ev sahibi, bugünkü maçı mutlaka kazanmak amacıyla sahaya çıkacak. Saat 14.30’da Demre Kale Stadında başlayacak olan Demre Belediyespor-Beyşehir Belediyespor maçını, Aydın Bölgesel hakemlerinden Ahmet Çetin yönetecek. Çeitin’in yardımcılıklarını Yaşam Bacaksız ve Fatih Acar yaparken, 4. hakem olarak da Fevzi Çiftçi görev alacak.

 

MERHABA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.