Selçuklu’nun ilgisi basketbola

Selçuklu’nun ilgisi basketbola

Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarında öğrencilere eğitim verilmeye başlandı.

Selçuklu Belediyesi yaz spor okullarında öğrencilere eğitim verilmeye başlandı. Spor Okullarına kayıtlar devam ederken bugüne kadar kayıt yaptıran öğrenci sayısı 2721 kişiye ulaştı. Yaz spor okullarında en çok ilgi gören branşlar arasında başı çeken basketbolda yaz spor okullarında 808 öğrenci eğitim alıyor. Servislerle evlerinden alınan öğrenciler eğitim görecekleri tesislere ve salonlara getiriliyor. çok sayıda salonda alanında deneyimli antrenörler tarafından eğitilen öğrenciler, eğitimlerin tamamlanmasının ardından hostesler eşliğinde servislere bindirilen öğrenciler güvenli bir şekilde evlerine ulaştırılıyor.

Spor okullarında Konya'nın en kaliteli hizmetini veren Selçuklu Belediyesi spor okulları çalışmalarını yaz sezonu boyunca hafta içi üç gün yapıyor. Deneyimli antrenörler tarafından yaptırılan çalışmalarda öncelikli hedef altyapıya oyuncu yetiştirmek olup, ayrıca öğrencilerin planlı ve programlı bir şekilde gelişmelerini sağlamak.

11 spor salonunda farklı yaş guruplarında ve farklı seanslarda planlanan eğitimler, alanında deneyimli antrenörler tarafından veriliyor. Basketbol antrenör kadrosunun koordinatörlüğünü tecrübeli Antrenör Recep Albay yaparken, eğitim kadrosunda 23 antrenör yer alıyor. Basketbol eğitimleri Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu başta olmak üzere Yenikent, Yazır, Şehit Rıdvan Adam, Bağlarbaşı, Şehit Mustafa Güler, Şehit Fikret Aksungur, Şehit Nihat Gün, Şehit Mustafa Çizmeci, Şehit Mustafa Çuhadar, Şehit Halil İbrahim Türkmen Spor Salonlarında veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.