Selçuklu’dailk galibiyet sevinci

Selçuklu’dailk galibiyet sevinci

Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı maçta Kayseri Sümersporu yenerek ligdeki ilk galibiyetini alan Selçuklu Belediyespor hentbol takımı, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu sezon Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde mücadele etmeye başlayan mavi-beyazlı takımın antrenörü ve Hentbol İl Temsilcisi Hasan Bakar, “Sonuçta yaş ortalaması 16 olan bir takımla, büyükler liginde mücadele ediyoruz. Sporcularım son derece deneyimsiz olmasına rağmen, evimizde oynadığımız maçta deneyimli oyunculardan kurulu Kayseri ekibini yenmeyi başardı. Kendilerinden yaşça çok büyük olan bir takımı yendikleri için, hepsini tek tek kutluyor alınlarından öpüyorum. Selçuklu Belediyespor, Konya’da hentbolün öncüsü olacaktır. Çok değil, iki sene içerisinde bu takım Süper Lige yükselecek ve adından daha fazla söz ettirmeye başlayacak. Bunu iddialı şekilde söylüyorum. Ayrıca bize büyük destek veren sayın Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve yönetimimize teşekkür ederim. Kayseri karşısında zaman zaman gel gitler yaşandı ama, bu durum oyuncularımızın tecrübesiz olmasından kaynaklandı. Yine de galibiyet güzel şey” dedi.

Selçuklu Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Mersin Yenişehir Belediyespor maçı hazırlıklarına Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda devam ederken, takımda herhangi bir eksik bulunmadığı bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.