Selçuklu’da seçme heyecanı yaşandı

Selçuklu’da seçme heyecanı yaşandı

Her yıl organize edilen Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları seçme turnuvası Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Her yıl organize edilen Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları seçme turnuvası Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirildi. Seçmelerde Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü tekvandocuları da yer aldı. Mavi-beyazlı kulübün sporcularından 33 kg da Faik Özden, 57 kg da Baki Özdemir, 65 kg da Mehmet Han Baysan birinci olmayı başardılar. Turnuvada derece alan sporcular 21-22 Nisan tarihleri arasında Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunlarında Konya’yı temsil etmeye hak kazandı.

YILDIZ JUDOCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDECEK

Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ortaokullar yıldızlar judo gurup müsabakaları 21-23 Mart tarihleri arasında Antalya da yapıldı. Antalya da gerçekleştirilen 10 ilden çok sayıda sporcunun mücadele ettiği organizasyona Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Judo takımı da 8 sporcu ile katıldı.

Karşılaşmalarda Selçuklu Belediyespor kulübünden 38 kg da Abdullah Karaca ikinci, 46 kg da Mehmet Akif Özata ikinci, 50 kg da Bayram Kandemir üçüncü, +66 kg da Mehmet Can Atalay ikinci oldular. Mavi beyazlı sporcular elde ettikleri bu sonuçların ardından Nisan ayında gerçekleştirilecek ortaokullar Türkiye şampiyonasında mücadele etme hakkı elde etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.