Selçuklu’da seçim çalışması hızlandı

Selçuklu’da seçim çalışması hızlandı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen 14 Mayıs seçimleri kapsamında Novaland Alışveriş Merkezi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Konya teşkilatı ve milletvekili adayları saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen seçim çalışmaları kapsamında Novaland Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Pekyatırmacı ve Milletvekili Adayı Saçkesen, 14 Mayıs için destek istediler. Ziyaretlere AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan ve teşkilat üyeleri de yer aldı.

14 MAYIS’TA YENİ BİR ZAFERE İMZA ATACAĞIZ

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek isteyen Pekyatırmacı, “Konya her zaman Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye en güçlü desteği verdi bundan sonra da bu desteğin devam edeceğine inanıyoruz. Allah’ın izni milletimizin de teveccühü ile hem Cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımıza olan inancımız tam.” Diye konuştu.

Milletvekili Adayı Saçkesen ise, “Ziyaretlerimizde hemşerilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Hedefimiz Konya’mızı meclis çatısı altında en iyi şekilde temsil etmek” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.