Konya'da bu markete adres sormak 5 TL!

Konya'da bu markete adres sormak 5 TL!

Konya'daki esnaflar, farklı stilleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Nalçacı Caddesi üzerinde hizmet veren bir market adres sormanın 5 TL olduğunu duyurdu.

Konya'da esnaflar farklı yöntemler kullanarak, kendine göre satış stratejisi geliştiriyor. Bir duruma sinirlenen, sevinen, tepki göstermek isteyen esnaflar dükkânının camına yazı asıyor, led tabela ekranına yazılar yazıyor. Geçtiğimiz günlerde Konya'da bir çay ocağı sahibinin dilencilere tepkisi gündem olmuştu. İşletme sahibi dükkânının camına “ “Dilencilerle muhatap olmak ve ticaret yapmak istemiyorum. Lütfen masalara oturmayınız” yazısını asmıştı. Dikkat çeken yazılardan birine de Selçuklu Nalçacı Caddesi üzerinde hizmet veren bir market imza attı.

img-3100.jpg

“ADRES SORMAK 5 TL” YAZISI

Bu market, dükkânına led tabela kurdurdu. Tabela ekranında yazılan yazılar ise vatandaşı hem güldürdü hem de düşündürdü. Ekranda farklı yazılar dönse de dikkat çeken 3 ifade oldu. Market tarafından “Fotokopi komşuda var” yazısı led ekranda sürekli dolaşıma sokuldu. Bu yazıyla birlikte vatandaşın fotokopi çektirmek için sürekli esnafa geldiği, esnafın da bu sorulardan yorulduğu düşüncesi ortaya çıktı. Bir başka yazı da “Evlere sipariş var ama çok uzağa gelemeyiz” oldu. Yazılar arasında en çok öne çıkan ise “Adres sormak 5 TL” ifadesi oldu. Bu yazıyla birlikte market sahibinin gün içinde adres soran onlarca vatandaş olduğu için böyle bir yazı yazma gereği duyduğu düşüncesi ortaya çıktı. Market yetkilileri ise dikkat çekmek ve espri yapmak için böyle bir yazıyı led ekrana verdiklerini ifade etti.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.