Selçuklu’da şampiyonluk sevinci

Selçuklu’da şampiyonluk sevinci

Selçuklu Belediyespor Kulübünde 16. Uluslar arası Gençler Mevlana Bisiklet turunda alınan başarılı sonuçların sevinci yaşanıyor.

Toplam  305 kilometre uzunluktaki etaplar sonunda genel klasmanda ferdi şampiyon çıkaran Selçuklu Belediyespor Kulübü, yarış boyunca sarı ve yeşil mayoyu korumayı başardı.

Şampiyonaya Mevlüt Erkan, Muhammet Keleş, İsmail Cem Toğaç, Kaan Çimen, Rüstem Duruboya, Orhan Bademci den oluşan takımla katılan Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımının tüm etaplarda elde ettiği başarılar Konyalı sporseverlerden de büyük alkış aldı.

Mevlana Bisiklet Turunda genel klasmanda birinciliği elde eden Mevlüt Erkan, “Takım olarak şehrimizde yapılan Uluslar arası bir yarışta elimizden geleni yaptık. Şehrimizde düzenlenen bu şampiyonada Konyalı bisiklet severlere iyi bir mücadele izlettik. Spor yapmamız için imkanları seferber eden ve arkamızda hissettiğimiz Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımını tebrik eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise , “Sporcularımızın Uluslar arası Mevlana Bisiklet Turunda elde ettikleri başarılar, Konyalı hemşerilerimizi ve bizi gururlandırdı. Şampiyona boyunca kürsüden hiç inmeyen sporcularımızın sarı ve yeşil mayoyu şampiyona boyunca taşımaları da bizim için ayrı bir gurur oldu. Konya’ya bu güzelliği yaşatan sporcularımıza, teknik heyete ve kulüp yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Selçuklu Belediyespor Kulübü Takım halinde Mevlana Bisiklet Turunu 3. olarak tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.