Selçuklu'da işler yolunda

Selçuklu'da işler yolunda

Lig'in ikinci yarısına Antalya Side'de girdiği kampta hazırlıklarına devam eden Anadolu Selçukluspor'da işler yolunda gidiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Önümüzdeki salı gününe kadar kamp çalışmalarına devam edecek olan temsilcimiz, aynı gün Konya'ya dönecek ve burada iki gün çalıştıktan sonra Cuma günü Malatya yolculuğuna çıkacak. Dünü çift antrenmanla geçiren yeşil-beyazlılar, bugün bir hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor. Temsilcimiz böylece kamp süresi boyunca 5. özel maçını yapmış olacak. Side Emirhan Otel'de yaptığı  kamp çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukluspor dünün ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Zafer Turan öğleden önce gerçekleştirilen günün ilk antrenmanında kondisyona yönelik bir antrenman yaptırdı. Çalışmaya düz koşuları sürdüren Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban ve Aykut Uluç dışında kalan tüm futbolcular katıldı.Yeşil-beyazlılar günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi.
Ligin ikinci yarısına yeni bir yüzle fırtına gibi girmenin hesaplarını yapan Anadolu Selçukluspor'da işler yolunda gidiyor. Yeni teknik adamı Zafer Turan ile birlikte temposunu giderek artıran yeşil-beyazlılarda, eksikler birer birer takımla birlikte çalışmalara başlıyor. Uzun süredir sakatlıkları devam eden ve eksikleri hissedilen futbolculardan Yaser Hacımustafaoğlu ve Serbay Yağız, takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Sakatlığı devam eden bir başka isim Aykut ise bugün yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Ayrıca idman ve maç eksiği bulunan futbolcular Rıdvan Sağlam ile Abdullah Çoban'ın bir iki hafta içinde eski performanslarına kavuşması bekleniyor.
Öte yandan Anadolu Selçukluspor lig başlamadan yeni teknik adam Zafer Turan'ın raporu doğrultusunda 2-3 transfer yapmayı planlıyor. Temsilcimiz, teknik adam Turan'ın mevcut oyunculardan memnun olduğunu belirtmesi ve Anadolu Selçukluspor'un bir stoper birde forvet konusunda arayışları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.