Selçuklu'da gözler Malatya'ya çevrildi

Selçuklu'da gözler Malatya'ya çevrildi

Antalya kampını noktalayan Anadolu Selçukluspor, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına Konya'da başladı. Yarın çalışmalarını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, cuma günü Malatya'ya gidecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, Antalya kampını tamamladı ve Konya'ya döndü. Gözünü Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı zorlu maça çeviren yeşil-beyazlılar, hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Yapılan çalışma öncesinde teknik heyet, futbolcularla bir araya geldi ve ikinci yarı hedefleri konusunda kısa bir toplantı yaptı. Toplantının ardından yaptığı tek çalışma ile günü tamamladı. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı çalışma ile hazırlıklarına devam edecek.

Anadolu Selçukluspor, Kayacık Tesislerinde yapacağı iki günlük çalışmanın ardından Cuma günü Malatya yolculuğuna çıkacak. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Nuh Aşkın ile anlaşan yeşil-beyazlılarda henüz ismi açıklanmayan bir forvet ile yakın temas devam ediyor. Yönetim kurulu olası bir anlaşma zemininde bu futbolcunun ismini kamuoyuna duyuracak. Yeni teknik adamı Zafer Turan ile birlikte temposunu giderek artıran yeşil-beyazlılarda, eksikler birer birer takımla birlikte çalışmalara başlıyor.

Uzun süredir sakatlıkları devam eden ve eksikleri hissedilen futbolculardan Yaser Hacımustafaoğlu ve Serbay Yağız, takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Sakatlığı devam eden bir başka isim Aykut ise bugün yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Ayrıca idman ve maç eksiği bulunan futbolcular Rıdvan Sağlam ile Abdullah Çoban'ın bir iki hafta içinde eski performanslarına kavuşması bekleniyor.

Anadolu Selçukluspor Menajeri Mesut Erçetin, iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktıklarını söyledi. Takımın moral durumunun yüksek olduğunu ve yeni teknik ekiple birlikte daha farklı bir hava kazandığını ifade eden Erçetin; “Tek hedefimiz lige ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak. Yeni Malatya deplasmanından istediğimizi alarak dönmek ve ilk üç maçlık zorlu periyottan kayıpsız çıkmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güçte bir ekibiz. Sakat futbolcularımızın dönüşü bize ayrı bir moral kattı. İnşallah Malatya'dan istedğimizi alarak döner ve Konya'nın yüzünü ağartırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.