Selçuklu’da futbol sevinci

Selçuklu’da futbol sevinci

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Selçuklu Belediyesi futbol takımı ligin 10 . haftasında Nevşehir Gençlikspor takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Ligde  mücadele eden Selçuklu Belediyesi futbol takımı ligin 10 . haftasında Nevşehir Gençlikspor takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mavi-beyazlı ekip rakibini 1-0 yenerek ligdeki ilk galibiyetini aldı.Yağışlı soğuk havanın etkisi altında yaklaşık 500 seyircinin izlediği mücadele Nevşehir Gazi stadında oynandı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda öne geçebilmek için büyük mücadele sergilese de eşitlik bozulmadı ve takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında topa daha fazla sahip olan ve rakip kalede gol arayan taraf ise Selçuklu Belediyesi takımı oldu. Uyguladığı baskılı futbolla rakip kaleyi abluka altına alan mavi beyazlılar 63. dakikada Fatih'in sert şutunda Kadir'in de teması ile topu rakip filelerle buluşturmayı başardı ve 1-0 öne geçti. Mücadelenin 83. dakikasında Mustafa gördüğü kırmızı kartla oyundan çıksa da mavi beyazlılar yaptığı iyi savunmayla rakip takıma gol izni vermedi ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başardı.Puanını 4'e çıkaran Selçuklu Belediyesi futbol takımı önümüzdeki hafta yine deplasmanda Ceyhanspor takımı ile mücadele edecek.

POTADA EVİNDE KAYBETTİ

Türkiye Basketbol 3. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyesi basketbol takımı ligin 7. haftasında Antalya Kepez Belediyesporu konuk etti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar skor avantajını eline alamayan ev sahibi takım rakibine 66-68 mağlup olarak ligdeki beşinci yenilgisini almış oldu.

Karşılaşmanın birinci periyodu 14-19 rakip takımın üstünlüğü ile geçilirken ilk yarı 28-35 Kepez lehine sonuçlandı. Maçın üçüncü periyodunda oyuna ortak alan mavi beyazlılar bu bölümde skoru 43-42 lehine çevirmeyi başarsa da çeyreğin sonunda rakibinin öne geçmesine engel olamayan ev sahibi takım son çeyreğe 47-55 geride girdi. Karşılaşmanın son bölümünde de iyi mücadele etse de oyuna çeviremeyen mavi beyazlılar rakibine 66-68 mağlup oldu. Kepez Belediyespor karşısında Selçuklu Belediyesi'nde Mustafa Ünlü 24 sayı ile oynayarak sahanın en skorer ismi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.