Selçuklu topbaşı yaptı

Selçuklu topbaşı yaptı

Anadolu Selçukluspor'da 2. etap kamp dönemi başladı. Yeşil-beyazlı ekip 3 günlük izinin ardından dün yeniden topbaşı yaptı.

Anadolu Selçukluspor'da 2. etap kamp dönemi başladı. Yeşil-beyazlı ekip 3 günlük izinin ardından  dün yeniden topbaşı yaptı. Temsilcimiz Antalya Side'de 2. etap çalışmalarına başlarken Yeni Malatyaspor hazırlıklarını da burada yapacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da 2. etap kamp çalışmaları dün tekrar başladı. Antalya'da yaptığı 1. etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 3 gün izin yapa yeşil-beyazlı oyuncular dün tekrar bir araya gelerek 2. etap çalışmalarına başladı.  Temsilcimiz Antalya Side Emirhan Xanthe Otel'de toplanarak 10 gün sürecek ikinci etap kamp çalışmalarının startını verdi. Ayrıca yeşil-beyazlılar ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını da burada sürdürecek. Dün öğleden sonra toplanmaya başlayan futbolcular 2. etabın ilk antrenmanını da dün gerçekleştirdi. Anadolu Selçukluspor, Spor Toto 2. lig Beyaz Grupta ikinci yarının ilk hafta maçında 27 Ocak Pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşma için 25 Ocak Cuma gününe kadar kamp yaptığı otelde hazırlıklarını sürdürecek.

SELÇUKLU LİG BAŞLAMADAN 2-3 TAKVİYE YAPACAK

Ligin 2. devresi için 2. etap çalışmalarına Antalya'da başlayan Anadolu Selçukluspor lig başlamadan yeni teknik adam Zafer Turan'nı raporu doğrultusunda 2-3 transfer yapmayı planlıyor.

Yeşil-beyazlılar, teknik adam Turan'ın mevcut oyunculardan memnun olduğunu belirtmesi ve ardından verdiği rapora göre 2 veya 3 takviye yapmayı hedefliyor. Temsilcimizin bir stoper birde forvet konusunda arayışları sürüyor. Ayrıca Turan'ın Erdinç'i istemesi iüzerine Anadolu Selçukluspor'un Konyaspor ile görüşmeleri devam ediyor. Öte yandan yeni kamp döneminde uzun süredir sakatlıkları devam eden futbolcuların durumlarının daha iyiye gitmesi ve takımdaki yerlerini alması bekleniyor. Tedavileri devam eden Rıdvan Sağlam ve Abdullah Çoban, Aykut Uluç ve Yaser Hacımustafaoğlu gibi oyuncuların durumları her geçen gün daha iyiye gidiyor.  Beyaz Gurup'ta ligin ilk yarısını 17 Puanla 12. sırada tamamlayan Anadolu Selçukluspor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Ara transfer çalışmalarını bir an önce noktalamak isteyen Anadolu Selçukluspor'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.