Selçuklu Süper’i kovalayacak

Selçuklu Süper’i kovalayacak

Hentbol 1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Süper Lig Final Gurubu maçları için Kastamonu’ya gitti.

Hentbol  1. Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Süper Lig Final Gurubu maçları için Kastamonu’ya gitti.  Mavi-beyazlı ekip Final grubunda Rainbow Kayserispor, Göztepe, ve Amasya Taşova YİBO takımları ile mücadele edecek. Puan usulü oynanacak müsabakalarda ilk 2 sırayı alan takımlar Erkekler Süper Lige yükselecek.

İLK RAKİP GÖZTEPE

Bugün başlayacak olan final grubu maçlarında Selçuklu Belediyespor ilk olarak Göztepe ile karşılaşacak.  Atatürk Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Grubun diğer maçında ise aynı salonda  Kayseri Rainbov Spor-Amasya Taşova Yibo Spor takımları saat 1700’de karşı karşıya gelecek. Yarın ise Selçuklu Belediyespor saat 17.00’da Amasya Taşova Yibo ile karşılaşırken Kayseri Rainbov ise Göztepe ile saat 19.00’da karşılaşacak. Son maçlar ise Çarşamba günü saat 19.00’da Kayseri Rainbov-Selçuklu Belediyespor ve 17.00’da Amasya Taşova YİBO-Göztepe karşılaşmaları oynanacak.

SÜPER LİGE  KENDİ ÇOCUKLARIMIZLA  ÇIKACAĞIZ

Selçuklu Belediyespor  antrenörü Hasan Bakar hedeflerine bir adım kaldığını  ve bunu başaracaklarına inandıklarını söyledi. Bakar ayrıca ligde bir çok takımın devre arasında 400-500 bin lira yatırım yaptığını ifade ederek, “ Biz bu ligde tamamı Konyalı olan çocuklarımızla mücadele ediyoruz. Bir çok kulüp yabancı transferlerle büyük yatırım yaparak Süper Lig hedefinde oldular. Play-Off  maçlarında bu takımlara karşı mücadele edeceğiz.  Hedefimiz Süper Lige yükselmek. Maçlar sonunda ilk 2 içerisinde olup ilk hedefimiz olan Süper Lige yükselmek istiyoruz. Daha sonrasında ise Avrupa Kupalarına gitmeyi hedefliyoruz diye konuştu.

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜK

Hasan Bakar takım olarak Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy ve yönetim kurulu üyesi Abdullah Şanlı’nın büyük desteğini gördüklerini ifade etti. Bakar, “ Belediye başkanımız Uğur İbrahim Altay Kulüp Başkanımız Selçuk Aksoy ve yönetim kurulu üyemiz Abdullah Şanlı bizlere hep destek oldu. Bizlerle yakından ilgilendi.  Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay beni direk arayarak durumumuz hakkında her zaman bilgi istedi. Belediye Başkanımız  Kulüp Başkanımız ve Yöneticilerimize bu konuda minnettarız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların destekleriyle buralara geldik. Yine onların destekleri ile daha da ileriye gideceğiz”dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.