Selçuklu Süper’i kıl payı kaçırdı

Selçuklu Süper’i kıl payı kaçırdı

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Süper Lige yükselme maçlarına katılan Selçuklu Belediyesi Hentbol takımı finallerde oynadığı 3 maçın ikisini kaybederek süper lige yükselme fırsatını elinden kaçırdı.

Kastamonu da oynanan final maçlarına Selçuklu Belediyesi takımının yanı sıra Göztepe, Amasya Taşova ve Kayseri Rainbov takımları katıldı. Temsilcimiz ilk maçını İzmir temsilcisi Göztepe ile oynarken maçı 33-24 kazanmayı başardı. Final maçlarında daha sonra Amasya Taşova'ya 31-35 ve Kayseri Rainbov'a ise 31-37 yenilen mavi beyazlılar final maçlarını üçüncü sırada tamamladı. İkinci sırayı alan takım Göztepe'yi 35-46 yenen Amasya Taşova takımı oldu ve Amasya ile Kayseri ekipleri süper lige yükselen ekipler oldu.

TRANSFERSİZ BURALARA GELDİ

Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı altyapıdan kadrosuna kattığı, buralara kadar geldiği genç ve yetenekli kadrosu ile final maçları oynamaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşadı. Süper lig fırsatını elinden kaçıran gençler kazandıkları tecrübe ile süper lige artık iyice yaklaşmış oldu.

YÖNETİM TAKIMIN BAŞARISINDAN MEMNUN

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetimi yaptığı açıklamada, "Takımımız ligi başarılı bir şekilde tamamlamış, yarı final maçlarını geçerek final oynamaya hak kazanmıştır. Final maçlarında da oldukça iyi mücadele eden genç kadromuz bu yıl süper lig bileti alamamış olsa da artık süper lige çok yaklaşmıştır. Altyapıdan yetiştirdiğimiz çok sayıda şampiyonluklar yaşayan genç takımımız artık belli bir tecrübeye ulaşmıştır. Ekibimizin bu sezon elinden kaçırdığı süper ligi önümüzdeki yıl çak rahat bir şekilde elde edeceğine inanıyor ve kendilerini kutluyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.