Selçuklu Süper Lig için mindere çıkıyor

Selçuklu Süper Lig için mindere çıkıyor

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Erkekler greco-romen stil 1.Lig müsabakaları 12-13 Nisan tarihlerinde 3 ayrı gurupta 9 takımın katılımı ile Konya’da gerçekleştirilecek.

Türkiye Güreş  Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Erkekler greco-romen stil 1.Lig müsabakaları 12-13 Nisan  tarihlerinde 3 ayrı gurupta 9 takımın katılımı ile  Konya’da gerçekleştirilecek. SelçukluBelediyespor Salonunda yapılacak müsübakalarda Selçuklu Belediyespor C Grubunda mücadele edecek. Grupta Sivas Zara Belediyespor Kulübü ve Elazığ Yolspor kulüpleri yer alıyor.İki takımın birbirleri ile yapacakları birer maç ile liglerin ilk haftası tamamlanmış olacak. Ayrıca üç hafta sürecek olan grup müsabakaları, takımların birbirlerinin sahalarında yapacakları maçlar ile tamamlanacak.  Alınan sonuçlara göre  Play-Offlara kalan takımlar belli olacak. İki takımın süper lige çıkacağı 1. lig müsabakaların oldukça zorlu ve çekişmeli geçmesi bekleniyor. Ligin en güçlü takımlarından biri olan Selçuklu Belediyesi spor kulübü ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanıp buradan iki rakibini de eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Konya ve Selçuklu olarak hasret kaldığımız lig müsabakalarına başlamanın heyecanını yaşamaktayız. Bu yıl farklı bir statüde yapılan lig faaliyetleri yarı deplasmanlı ve birazda uzun soluklu olacak gibi görünüyor. Bu durumun hem kulüp açısından hem de sporcular açısından faydalı olacağına inanıyoruz. Çünkü bizler bu heyecanı uzun vadede sürekli yaşarken sporcularımız ise sürekli kendilerini hazır tutarak çalışmalardan kopmamış oluyor.  Deplasmanlı olmasının diğer bir özelliği de takımı olan her kulüp il ve ilçe güreşçilerini seyretme ve takip etme fırsatı buluyoruz. Bu statünün ata sporumuz güreşe olan ilginin artmasına ciddi katkı saylayacağını düşünüyoruz.Pazar günü Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonun da yapılacak olan güreşler içinde grubun en güçlü ekibi olduğumuza inanıyoruz. Hedefimiz tabi ki süper lige çıkmak ama bizim için daha önemlisi kendi yetiştirdiğimiz Selçuklu'muzun, Konya'mızın evlatlarını buralarda seyretmek olacak. Çok genç bir ekip olarak bu müsabakalarda mücadele edeceğiz. Bu bizim için  büyük bir onur ve sevinç kaynağı. İnanıyoruz ki güzel ve heyecanlı maçlar olacak. Tüm güreş severleri ve halkımızı takımımıza destek için Pazar günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonuna bekliyoruz. Maçlarda mücadele edecek olan sporcularımıza ve antrenörümüze başarılar diliyoruz." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.