Selçuklu Hokey takımı Süper Ligde

Selçuklu Hokey takımı Süper Ligde

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi Hokey Takımı Alanya’da düzenlenen Türkiye Hokey 1. ligi maçlarını 2. sırada tamamlayarak, yeni sezonda Süper ligde mücadele etmeye hak kazandı.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 30 Kasım 04 Aralık tarihleri arasında Alanya’da 2 gurup halinde düzenlenen Erkekler Salon 1. ligi maçlarına 20 takım katıldı. 10'ar takımlı 2 gurup halinde gerçekleştirilen karşılaşmalar sonunda Selçuklu Belediyesi Hokey Takımı 9 maç yaptı. Maçlar sonunda 6 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Selçuklu Belediyesi Hokey takımı gurubu 2. sırada tamamlayarak Süper ligde mücadele etme hakkı kazandı. Gurubu Gaziantep Spor Kulübü birinci ve Muğla Gençlikspor Kulübü ise üçüncü sırada tamamladı.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı A. Ziya Yalçınkaya, Hokey takımının gösterdiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek antrenör ve sporcuları tebrik etti.
Başkan Yalçınkaya, "Ligde birçok takım arasından başarılı maçlar çıkararak kulübümüzü ve şehrimizi en iyi şekilde temsil eden ve turnuvayı ikinci sırada tamamlayarak Süper lige yükselen takımımızın bu başarısı bizi oldukça mutlu etmiştir. Bu başarının alınmasında emeği geçen başta antrenörümüz olmak üzere tüm sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.