Selçuklu Bölge Şampiyonu oldu

Selçuklu Bölge Şampiyonu oldu

Selçuklu Belediyesi Küçük Erkekler Basketbol Takımı Karaman’da yapılan Bölge Şampiyonasını zirvede tamamladı.

Selçuklu Belediyesi Küçük Erkekler Basketbol Takımı Karaman’da yapılan Bölge Şampiyonasını zirvede tamamladı. Finalde Gaziantep Güney Eğitim Kurumları takımını 64-50 mağlup eden mavi-beyazlı ekip bölge şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonada şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı 7 takımın mücadele ettiği guruptaki maçlarının tamamını kazanarak finalde oynamaya hak kazandı. Final maçında Gaziantep temsilcisi Güney Eğitim Kurumları takımıyla mücadele eden mavi beyazlılar maçın birinci periyodunu 14-9 önde tamamlarken ilk yarıyı 30-27 geride kapattı. Maçın üçüncü çeyreğinde üstünlüğü yeniden ele alan Selçuklu Belediyesi bu bölümü 48-39 önde kapatmayı başardı. Mücadelenin final periyodunda da üstünlüğünü korumayı başaran küçükler maçtan 64-50 galip ayrılmayı başardı.

Selçuklu Belediyesi küçük erkekler basketbol tamımı Karaman da gerçekleştirilen Merkez Güney Gurubunu şampiyonlukla noktalarken, 7 bölgede gerçekleştirilen guruplarda şampiyon olan takımlar 21-25 Nisan tarihleri arasında Antalya da gerçekleştirilecek Anadolu Şampiyonasına katılacak. Anadolu şampiyonasını zirvede tamamlayan ekip ise diğer gurupların şampiyonları ile Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.