Selçuklu Belediye’nin pedalları derece yaptı

Selçuklu Belediye’nin pedalları derece yaptı

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kap puanlı yol ve krıteryum yarışları 05-08 Mart tarihleri arasında Muğla Fethiye de gerçekleştirildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kap puanlı yol ve krıteryum yarışları 05-08 Mart tarihleri arasında Muğla Fethiye de gerçekleştirildi. Türkiye de faaliyet gösteren tüm kulüplerin yer aldığı yarışlarda Yıldızlar A kategorisinde 80 ve Yıldızlar B kategorisinde 70'den fazla sporcu mücadele etti. Selçuklu Belediyesi Yıldızlar A ve B kategorisinde 14 sporcuyla yer aldı.

Mavi beyazlı pedallar Yıldızlar A kategorisinde yaşanan talihsiz kazalar nedeniyle derece elde edemezken, B kategorisinde yol yarışlarında Hakkı Çelikel üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. Yine B kategorisinde M. Talha Yaman ikincilik elde etti. Ayrıca kritereyim yarışlarında M. Talha Yaman kıl payı ile birinciliği kaçırırken ikincilik ile yetindi. Diğer kritereyim yarışlarında M. Talha Yaman bu defa birinci olmayı başardı. Selçuklu Belediyesi alınan bu sonuçlarla ile Fethiye yarışlarında takım halinde birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.Fethiye yarışları Milli takım seçme niteliği taşıması açısından da spor camiası bakımında büyük önem taşımaktaydı. Yarışlarda derece alan sporcular Milli takım kamp tarihlerinin belirlenmesinin ardından Milli Takım hazırlık kamplarına çağırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.