Selçuklu Belediye’de amatör başarı

Selçuklu Belediye’de amatör başarı

Konyanın en büyük amatör spor kulüplerinin başında gelen Selçuklu Belediyespor, şehrin spor hayatına büyük katkı sağlıyor.

Basketbol 3. liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı bu hafta kendi sahasında Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi’ni ağırladı. Baştan sona büyük bir çekişme içinde geçen mücadelenin ilk yarısı 43-43 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda karşılıklı basketlerin atıldığı karşılaşma sonunda mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı sahadan 77-76 galip ayrıldı.

SÜPER GURUPTA EREĞLİ’Yİ 3-2 İLE GEÇTİ
Futbol Amatör Süper Gurupta zorlu Ereğli deplasmanından 3 puan alan Selçuklu Belediyespor Futbol takımı gelecek için umut verdi. İlk yarı 1-1 sona eren maçta Selçuklu Belediyesine galibiyeti getiren golleri Lütfi ve Mevlüt kaydetti. Müsabaka Selçuklu Belediyespor lehine 3-2 sonuçlandı.
B GENÇLER 4-3 GALİP
Selçuklu Belediyesi B Genç Futbol Takımı yine Selçuklu Belediyesi Suni Çim Sahasında konuk ettiği Havzan Spor’u 4-3 ile geçerek yoluna devam etti. Hentbol birinci liginde şehrimizi temsil eden Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı deplasmanda Aksaray Dağılan Spor Salonunda karşılaştığı Aksaray Karadeniz Spor karşısında ilk yarıyı 16-15 önde tamamlamasına rağmen müsabakadan 34-25 mağlup ayrıldı. Genç bir kadro ile sahaya çıkan Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı birinci ligde ilk 3 için ter döküyor. Voleybol Yıldız Erkekler Yerel Lig müsabakasında DSİ spor ile karşı karşıya gelen Selçuklu Belediyespor takımı sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.
WUSHU’DA SELÇUKLU BELEDİYE FARKI
Hafta sonunda Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapılan Wushu( Kunfu )Mevlana anma il şampiyonluğu yapıldı. Toplam 150 sporcunun katıldığı şampiyonada Selçuklu Belediyespor Kulübü 40 sporcu ile mücadele etti. Selçuklu Belediyesporlu Kungfucuların 37’si dereceye girdi. 14 birincilik, 15 ikincilik 8 üçüncülük alan Selçuklu Belediyespor takımı gösterdiği performans ile takdir topladı.
BAŞKAN ALTAY TEBRİK ETTİ
Hafta sonunda yapılan müsabakalarda derece alan sporcuları tebrik eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Sporda derece elde etmek kadar centilmence mücadele etmeye ve sporu tabana yaymaya önem veriyoruz. Hafta sonlarında tüm tesislerimiz spor karşılaşmalarına ev sahipliği yapıyor. Şehir dışından gelen kafilelerin çokluğu şehrimizin tanıtımına büyük destek veriyor. Bu hareketlilik şehrimizin sosyal, kültürel, sportif ve ekonomik olarak katkı sağlıyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.