Selçuklu Belediye tekvandoda zirvede

Selçuklu Belediye tekvandoda zirvede

Tekvando Federasyonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Şampiyonası Gaziantep de yapıldı.

Tekvando Federasyonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Şampiyonası Gaziantep de yapıldı.  18 ilden 210 sporcunun yer aldığı şampiyonada Selçuklu Belediyespor kulübü de mücadele etti. Selçuklu Belediyespor kulübü takımından 44 kg da Ayşe Nur Özcan üçüncü olurken, +59 kg da Ayşe Sena Aytürk ise birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Judoda üçüncülük averajla kaçtı

Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye finalleri 09-11 Mayıs tarihleri arasında Samsun da yapıldı. Finaller Samsun Mustafa Dağistanlı Spor Salonunda yapıldı ve 41 ilden 269 sporcu katıldı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü 6 sporcu ile finallerde yer aldı.

Mavi beyazlı kulüpte Samsun da mücadele eden sporcular; 34 kg Ali Koçyiğit, 42 Hasan Basri Arıcı, 46 Mehmet Akif Özata, 50 kg Bayram Kandemir, 66 kg Hasan Şimşek, +66 Mehmet Can Talay. Çekişmeli geçen ve izleyenlere heyecanlı anlar yaşatan müsabakalar sonucunda Selçuklu Belediyespor kulübü sporcularından 46 kg Mehmet M Akif Özata üçüncü 50 kg Bayram Kandemir üçüncü, 66 kg Hasan Şimşek beşinci, +66 kg Mehmet Can Talay üçüncü oldu. Alınan bu sonuçlarla Konya takımımız 1 averajla takım üçüncülüğünü kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.