Selçuklu Belediye hentbolda kaybetti

Selçuklu Belediye hentbolda kaybetti

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Liginde 22. hafta mücadelesinde Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı sahasında İstanbul temsilcisi Anafen Kolejini konuk etti

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Liginde 22. hafta mücadelesinde Selçuklu Belediyesi Hentbol Takımı sahasında İstanbul temsilcisi Anafen Kolejini konuk etti. Mücadeleye oldukça iyi başlayan mavi beyazlılar önde götürdüğü karşılaşmada Kasım'ın beklenmedik şekilde sakatlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından moral olarak çöküntü yaşadı. İlk yarıyı 17-15 önde kapatan Anafen takımı mücadeleyi 35-34 kazanan taraf oldu.

Maça hızlı başlayarak rakibi karşısında etkili olan Selçuklu Belediyesi, önde götürdüğü maçın ilk yarısının bitimine yaklaşık 5 dakika kala sağ kanat oyuncusu Kasım'ın sakatlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından moral olarak olumsuz yönde etkilendi. Kaan süreyi iyi değerlendiren Anafen öne geçerek soyunma odasına 17-15 önde gitmeyi başardı.

İkinci yarının başında oyuna konsantre olmakta zorlanan mavi beyazlılar rakibinin ataklarına engel olmakta ve skor üretmekte zorlandı. Bu dakikalarda rakip farkı 8 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Farkın açılmasının ardından kısa sürede toparlanan Selçuklu Belediyesi aradaki farkı 1 sayıya kadar indirmeyi başarsa da temsilcimize beraberlik ve öne geçmek için süre yetmedi. Maçı 35-34 kaybeden Selçuklu Belediyesi 4 galibiyet ve 4 beraberliğin ardından 14. yenilgisini almış ve ligde 13. sırada kalmış oldu. Anafen Koleji ise galibiyet sayısını 8'e çıkarırken, 13 yenilgi ve 1 beraberlikle 11. sırada kaldı. Selçuklu Belediyesi bu hafta sonunda Pazar günü Bursa deplasmanında galibiyet arayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.