Selçuklu Belediye gözünü zirveye dikti

Selçuklu Belediye gözünü zirveye dikti

Bölgesel Basketbol Ligi F Grubunda geçen hafta deplasmanda Afyon Telekomu mağlup ederek ikinci sıraya yükselen Selçuklu Belediyespor zirveye göz dikti.

Geçen hafta Afyon Telekomspor’u deplasmanda 87-84 mağlup ederek grubunda 2. sıraya yerleşen Mavi-Beyazlılar, bu hafta 68 Aksaray Belediyespor ile oynayacağı maça kilitlendi. Zirve hesapları yapan temsilcimizde hazırlıklar mutlak galibiyet parolasıyla devam ediyor. Basketbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, geride kalan 4 maçın 3’ünden galip ayrıldıklarını belirterek, “Önümüzde 68 Aksaray Belediyespor ile liderlik maçına çıkacağız. Çok genç ve tamamı Konyalı sporculardan kurulu takımımızın Aksaray Belediye Spor'u yenip, lider olacağına yürekten inanıyorum. Selçuklu Belediyespor’un her alanında olduğu gibi basketbolda da Konya’yı en iyi temsil eden kulüplerden birisi haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Modern tesislerimiz ve deneyimli ekibimiz ile basketbolda yakın zamanda adımızdan çok söz ettireceğiz. Başarıların mimarı, belediye başkanımız sayın Uğur İbrahim Altay ve başarılı yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Amatör Küme Süper Grup’ta zirve mücadelesi veren ve geçen hafta sonu Medaş Tek Meramspor’u mağlup ederek üst üste 5. galibiyetini alan Selçuklu Belediyespor’da liderlik hesapları yapılıyor.
Ligin güçlü ekiplerinden Medaş Tek Meramspor’u Enes ve Murat’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek puanını 17’ye yükselten ve lider Ç. Çumra Belediyespor’la arasındaki puan farkını 2’ye indiren Mavi Beyazlılar, bu hafta deplasmanda oynayacağı Beyşehir Belediyespor maçına kilitlendi. Ligde üst üste 5. galibiyetini alan Selçuklu Selçuklu Belediyespor bu hafta Beyşehir’de oynayacağı zorlu karşılaşmadan 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor.
Öte yandan B Gençler Ligi D Grubu’nda mücadele veren ve geçen hafta Telekomspor’u 4-0 mağlup ederek puanını 17’ye yükselten Selçuklu Belediyespor’da zirve keyfi sürüyor. Ligin 8. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Havzanspor ile karşılaşacak olan Mavi-Beyazlı ekipte hazırlıklar mutlak galibiyet parolasıyla sürüyor.
Selçuklu Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ramazan Yaşar, “Süper Grup’ta son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlarla liderle aramızda 2 puan fark kaldı. Şimdi bu farkı kapatıp liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Camia olarak birbirimize kenetlendik ve hedeflediğimiz başarılara doğru emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.