Selçuklu başarıya doymuyor

Selçuklu başarıya doymuyor

Birçok branşta başarılı dereceler alan Selçuklu Belediyespor son olarak judo branşında da madalyaları topladı.

Selçuklu Belediyesi Minikler Judo takımı Ankara’da yapılan bölgesel turnuvada 4 şampiyonluk 4 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. Toplam 8 kez final için mindere çıkan Selçuklu Belediyesporlu miniklerin bu başarısı 2-4 Temmuz tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesi büyük moral oldu.

Ankara Altınpark Spor Salonunda yapılan 16 ilden 22 takımla birlikte Azerbaycan’dan da katılımın olduğu bölgesel turnuvada Selçuklu Belediyesporlu minikler judo camiasının ilgi odağı oldu.

Bölgesel turnuvaya 12 sporcu ile katılan ve 9 sporcusunu madalya törenine çıkarma başarısı gösteren Selçuklu Belediyespor, Judo’da gençler ve yıldızlarda elde ettiği başarıyı miniklere da taşıdı. Minik sporcuların başarısı gelecek için umut vaat etti.

Turnuvada 8 kez final müsabakasına çıkan sporculardan Emine Tekin, Kübra Aydoğdu, Bilal Çiloğlu ve Semih Kahraman birinci, Rabia Şahin, Kader Gümüş ve Salih Kahraman ikinci, Funda Tekin ise üçüncülüğü elde etti.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Judo Şube Sorumlusu Ahmet Bilgiç “Judo’da Selçuklu Belediyespor olarak önemli bir noktaya geldik. Türkiye’yi uluslar arası müsabakalarda temsil etme başarısının yanında altyapıda da sağlam bir ekip oluşturduk. Önümüzdeki yıllarda da Türkiye’de Selçuklu Belediyesi ve Konya’nın adını duyurmaya devam edeceğiz. Judo branşına destekleri nedeniyle Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Belediye Meclisimize teşekkür ediyorum. Antrenörümüz Hakan Aydoğan ve sporcularımızı da kutluyorum” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Süleyman Ballan için bir taziye mesajı yayınladı Mesajda şu ifadelere yer verildi, “ Hakkari’de şehit düşen Süleyman Ballan’a Allahtan rahmet acılı ailesi, sevenleri spor camiası ve Derespor’a başsağlığı diliyoruz”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.