Selçuk’da imza zamanı

Selçuk’da imza zamanı

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yapılan kongre ardından yönetim kolları sıvadı. Dün akşam görev dağılımını gerçekleştiren sarı mavililer bugün imzalar içinm görüşmelere starat verecek.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Selçuk Üniversitesi’nde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongre ardından kollar sıvandı. Sarı mavililer yeni sezon çalışmalarına hızlı girdi.

GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dün akşam bir araya gelen yeni yönetim kurulunun görev dağılımını gerçekleştirilmesi bekleniyordu. Bu gün yapılacak bir açıklama ile yeni dönemde yönetim kurulunda yapılan görev dağılımının açıklanması bekleniyor. Başkan Hakan Faydasıçok yönetimindeki yeni yönetim kurulunda Gökhan Çelik ve Kerem Öten’in başkan yardımcılığı görevine, Tunahan Turhan’ın basın sözcülüğüne, Ali Yenisar’ın ise basketbol şube sorumluluğuna devam etmesi beklenmekte.

BEKİR İMZAYI ATACAK

Sarı mavili yönetim daha önce anlaşmaya vardığı Aziz Bekir ile resmi imzayı ise bu hafta içerisinde atacak. Tecrübeli çalıştırıcı ile sezonun ardından sözlü mutabakat sağlanmış ancak imzalar yeni yönetime bırakılmıştı. Ayrıca Bekir ile yapılacak toplantıda deneyimli çalıştırıcının yönetime bir de rapor sunması beklenmekte. Yöneticilerin görüşmesi sonrası hedefindeki isimler Sean Williams, Troy De Vires, Burak Selen ve Valantin Pastal olacak.

RENK KONUSU BEKLEMEDE

Öte yandan yeni sezon öncesinde renklerin değişmesi beklentisi şimdilik beklemeye alındı. Yönetim kendi arasında yapacağı toplantı ardından bir kez daha Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile görüşecek. Görüşmeler neticesinde ise nihai karar verilecek. Sürecin 1 ay kadar süreceği tahmin ediliyor.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.