Selçuk’a umut ışığı

Selçuk’a umut ışığı

Deplasmanda Royal Halı Gaziantep Basketbol takımını çekişmeli bir maçın ardından 74-73 mağlup eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde.

Deplasmanda Royal Halı Gaziantep Basketbol takımını çekişmeli bir maçın ardından 74-73 mağlup eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Sarı mavililer ortaya koydukları mücadeleyi kalan haftalara da yansıtanın peşinde olacak.

Beko Basketbol Lig’inde bu hafta deplasmanda Royal Halı Gaziantep Basketbol’u 74-73 mağlup ederek ligde rahat bir nefes alan Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Sarı mavili temsilcimiz aynı performansı kalan haftalara da  yansıtması halinde ligde kalabileceğini tahmin ediyor.

“GÜZEL OYUN GALİBİYETE TAŞIDI”
Selçuk Kartalları’nda Basın Sözcüsü Tunahan Turhan alınan galibiyetin keyifleri yerine getirdiğini belirterek, “Deplasmanda aldığımız bu galibiyet bizim adımıza oldukça iyi oldu. Geçtiğimiz hafta Banvit maçında ortaya koyduğumuz güzel oyunu Gaziantep’te de devam ettirerek bu zafere ulaştık. Zaten hocamızda bu güzel oyunu devam ettirmemiz durumunda ligde kalacağımızı söylemişti. Bizde aynı kanıdayız yönetim olarak. Ne yapıp edip artık her maçtan mümkün olduğunca galibiyet ile ayrılmak zorundayız. RH Gaziantep Basketbol maçında son çeyreğe kadar oyunu önde göçtüren taraftık. Son çeyrekte yine yorgunluğun verdiği performans düşüklüğünü yaşasak da galibiyet ile ayrılmayı başardık. Tüm oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ederim” dedi.

“TAKIMA GÜVENİMİZ TAM”
Turhan bu hafta oynanacak Galatasaray Liv Hospital maçıyla ilgili olarak ise, “Oldukça zorlu bir seri başladı Banvit maçımızla birlikte. Bunlardan ilk 2 maçta 1 galibiyet aldık. Galatasaray’da zorlu bir rakip ama sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Biz bu ligde kalacağımıza inanıyoruz. Bu noktada teknik heyet ve oyuncularımıza olan güvenimiz tam. Ne yapıp edip bunu başaracağız. Bu anlamda da rakibin kim olduğunun pek önemi yok. Sahaya tek hedefle çıkıyoruz ve umarım bunu da elde edeceğiz.”

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.