Selçuk Yeni Nesil önünde

Selçuk Yeni Nesil önünde

İki maç üst üste aldığı yenilginin ardından Düzce Geçliki deplasmanda mağlup eden Selçuk Üniversitesi, bugün Yeni Nesili ağırlıyor. Temsilcimizin tek hedefi alacağı galibiyetle iyi bir seri yakalamak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, bugün kendi salon ve seyircisi önünde Yeni Nesil ile karşı karşıya geliyor. Torku Arena Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Sami Özel ve Can Taşkın hakem ikilisi yönetecek. Üst üste aldığı yenilgilerle kan kaybeden geçtiğimiz hafta sonu Düzce Gençlik’i mağlup ederek moral bulan temsilcimiz evinde kazanmanın hesaplarını yapıyor. Aldığı galibiyetle 5. sıraya yerleşen temsilcimiz, kalan haftalarda kazanarak ligin zirvesini zorlamak istiyor.

İSMAİL ÇEVİK SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE
Selçuk Üniversitesi hedefine ulaşabilmek için yeni bir transfer daha gerçekleşti ve eski oyuncusu İsmail Çevik ile anlaşarak 1 yıllık sözleşme imzaladı. Selçuk Üniversitesi bu sezon yeniden BEKO Basketbol ligine dönebilmek için işi sıkı tutuyor. Yönetim kurulu son olarak baş antrenör İsmail Beleş’in de istediği tecrübeli oyuncusu İsmail Çevik ile yeniden anlaştı ve başarılı oyuncu ile l yıllık sözleşme imzaladı. Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ile yöneticiler Av. M. Yavuz Tezcan ve Mehmet Demir üniversitenin bu yıl ki hedefinin kesinlikle şampiyonluk olduğunun altını çizerek: “Yönetim teknik kadro sporcularımız ile tek yumruk olarak kenetlendik. Maddi ve manevi hiçbir sorunumuz yok. Teknik heyete ve sporcularımıza karşı sezon başında verdiğimiz tüm sözleri gününde yerine getirerek onlardan da başarı tabii ki şampiyonluk bekliyoruz. İsmail Çevik’in transferi ile gücümüze güç kattığımıza da inanıyoruz. Bu oyuncumuzu geçen yıldan yakından tanıyoruz. O da bizi biliyor. İsmail ile bundan sonra daha da iyi olacağız” dediler.
Antrenör İsmail Beleş Konya’nın taraftarların ve yönetimin özlemle beklediği başarı için takım olarak yola çıktıklarını belirterek “Biz bu yolda hedefimize ulaşabilmek için önce takım olduk ve bu ruhla çalışmalara başladık. Sezon başında ki bazı küçük sıkıntıları da aşmış olarak şimdi huzur ortamında başarıya kanatlandık. Sporcularımın çalışmalarda ki azmi ve hırsı bizleri de mutlu ediyor. Bugün sporseverlerin desteği ile güzel bir maç ve galibiyet istiyoruz” dedi.
TB2L’DE 8. HAFTA HEYECANI BAŞLADI
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde 8. hafta mücadelesi dün FMV Işıkspor ile Uşak Belediyesi arasında oynanan maç ile start aldı. TB2L A Grubu’nun yenilgisiz lideri Trabzonspor Basketbol ise 8. haftada evinde grubunda ikinci sırada yer alan Hacettepe Üniversitesi’ni ağırlayacak. bugün 16:00’da başlayacak karşılaşma 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak. TB2L’de 8.haftanın programı şu şekilde; Bugün: 15:00 Optimum TED Ankara Klj. – T.E Dağcılık (TOBB Spor Salonu) 15:30 Ormanspor – Pertevniyal (M. Sait Zarife Spor Salonu) 15:30 Genç Banvitliler – İTÜ (Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu) 16:00 Beykoz – Gelişim Koleji (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu) 16:00 İstanbul BŞB. – Düzce Gençlik (Bayrampaşa Spor Salonu) 16:00 Trabzonspor Basketbol – Hacettepe Üni. (19 Mayıs Spor Salonu) 16:00 Selçuk Üni. – Yeni Nesil (Torku Arena) 16:00 Akçakoca Poyraz – Akhisar Belediyesi (Akçakoca Spor Salonu) 16:30 Yeşilyurt – Erçelik Pamukkale Üni. (Yeşilyurt Spor Salonu) Yarın: 17:00 Olin Gençlik – Genç Telekom (Mimar Sinan Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.