Selçuk Vestel önünde

Selçuk Vestel önünde

Üst üte yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisi ile büyük moral bulan Selçuk Üniversitesi bugün Manisa deplasmanında Vestel ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi yarıyı galibiyetle tamamlamak

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele veren Selçuk Üniversitesi, bugün deplasmanda Saat:15.00’te Vestel ile karşı karşıya gelecek. Manisa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşmayı Vedat Borulday ve Mehmet Karabilecen hakem ikilisi yönetecek. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı-Mavililerde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 5’te 5 yapmak.

İlk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş,” Rakibimizi iyi tanıyoruz. Kadrosunda çok iyi oyuncular bulunuyor. Ancak bizde çok iyi bir ekibiz. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı Manisa deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Oyuncularıma güvenim tam. İnşallah Konya’ya galibiyetle döneriz” diye konuştu.
Bu sezon deplasman maçlarında takımı yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa’da da takımın yanında yer alacak. Önceki gün yapılan haftalık değerlendirme toplantısında tam kadro maça çıkarma yapma kararı alan yöneticiler, toplu halde maça gidecek.
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, ise zor bir deplasman maçı olacağını ifade ederek” Her iki takım içinde kolay maç olmayacak. Kazanmak için rakibimizin karşısına çıkacağız. Yönetim olarak oyuncularımızın yanındayız. Son haftalardaki güzel oyunumuzu Vestel karşısında da sergilersek rakibimizi kendi evinde yenmiş oluruz” dedi.
PERTEVNİYAL-İSTANBUL MAÇINDA SAAT DEĞİŞİKLİĞİ
Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 11.haftasında oynanacak olan Pertevniyal - İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasının saati 14:00’dan 16:00’a alındı. Ligde daha önce 14:00’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacağı açıklanan Pertevniyal - İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasının saati, 16:00 olarak değiştirildi. Öte yandan TB2L’de 11.hafta heyecanı dün oynanan iki karşılaşma ile başladı. Gelişim Koleji - Trabzonspor Basketbol ve T.E.Dağcılık – Yeşilyurt maçları dün tamamlandı. Ligde bugün ve yarın oynanacak maçların programı şöyle: Bugün: 14:30 Erçelik Pamukkale Üniversitesi - Akçakoca Poyraz (Dokuzkavaklar Hasan Güngör Spor Salonu) 15:00 Vestel - Selçuk Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu) 15:00 İTÜ - Genç Telekom (İTÜ Ayazağa Kampüsü) 15:00 Optimum TED Ankara Kolejliler - FMV Işık (TOBB) 15:30 Ormanspor - Beykoz (M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu) 16:00 Pertevniyal - İstanbul Bş.Bld (Ahmet Cömert Spor Salonu) 16:00 Uşak Belediyesi - Olin (Atatürk Spor Salonu) 16:00 Yeni Nesil - Hacettepe Üniversitesi (Recep Şahin Göktürk Spor Salonu) 18:00 Akhisar Belediyesi - Genç Banvitliler (Akhisar Spor Salonu) Yarın: 16:00 Düzce Gençlik - Final Spor (18 Temmuz Spor Salonu)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.