Selçuk Üniversitesi Süper Lig aşkına

Selçuk Üniversitesi Süper Lig aşkına

Selçuk Üniversitesi Hentbol takımı Üniversitelerarası Hentbol 1. Ligi'nde Süper Lige çıkmaya çok yakın. Selçuk ekibi bugün oynayacağı yarı final maçını kazanarak finale çıkması halinde adını da Süper Lig’e yazdırmış olacak

Üniversitelerarası Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Selçuk Üniversitesi Hentbol takımı yarı finale yükseldi. Temsilcimiz bugün oynayacağı karşılaşmayı galibiyetle kapatıp, finale çıkması halinde Üniversitelerarası Hentbol Süper Ligi’ne yükselecek.

Selçuk Üniversitesi Süper Lige terfi maçlarının ilk bölümünü 3’te 3 yaparak kapatıp, grubunu birinci sırada tamamladı. Mavi-Beyazlılar, bugün saat 11.00’de diğer grupta ikinci olması muhtemel olan Marmara yada Fırat Üniversitesi Süper Lig vizesi arayacak.

Eskişehir’de oynanan maçların ilk ikisinde Haliç Üniversitesi’ni 34-24, Sakarya Üniversitesi’ni 34-27 mağlup eden Selçuk Üniversitesi Hentbol takımı grup maçlarının sonuncusunda dün de Çukurova Üniversitesi’ni 47-38 yenerek grubunda 1. oldu.

Diğer grupta oynanan karşılaşmalarda ise Ege Üniversitesi oynadığı ilk iki maçın ardından lider durumda. İzmir temsilcisi birinci sıranın en büyük adayı durumunda. Marmara ve Fırat Üniversitesi’nin ikincilik mücadelesi ise gazetemizin baskıya girmesinin ardından oynanan son maçlarla belli oldu.Süper Lig için favori olarak gösterilen ekiplerden biri olduklarını dile getiren idareci M.Devrim Sur, “Grup maçlarını kayıpsız geçtik. Ara vermeden arka arkaya oynadığımız 3 karşılaşmayı da kazandık. Selçuk Üniversitesi olarak hedefimiz bütün maçlarımızı kazanıp, şampiyon olarak Süper Lige çıkmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.