Selçuk Üniversitesi pusuya yattı

Selçuk Üniversitesi pusuya yattı

TB2L de yarın grubunun güçlü ekiplerinden Final Gençlik ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Selçuk Üniversitesinde sakat oyuncuların iyileşmeye başlaması ve bu maçta Yunus un dışında sakat oyuncunun bulunmaması moralleri yükseltti.

Antrenör İsmail Beleş her gün daha çok çalışarak rakipler ile aradaki mesafeyi kapatmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Yönetimin inanılmaz desteği sporcularımızın istek ve azmi bizi bu uzun zorlu maratonda ümitlendiriyor. Elbette ligde bizden daha güçlü ve daha deneyimli rakiplerimiz var. Ancak biz bazı engellerin istek heyecan inanç ve takım olma ruhu ile aşılacağını da biliyoruz” dedi. Geçmiş yıllarda Konya’da, bu salonda bu engellerin nasıl aşıldığını da bildiklerinin altını çizen Beleş,  “Ancak şunu çok açık ifade edebilirim ki son 20 yılın en çetin 2.ligi bu yıl yaşanıyor. Takımların birbirine denk olması ve mücadelenin inanılmaz seviyede sert aynı zamanda da kalite olarak yüksekte seyretmesi işin zorluğunu gözler önüne seriyor. Biz kendi avantajlarımızı kullanıp öne geçmek istiyoruz. Özellikle Cumartesi günü oynayacağımız Final Gençlik maçı bizim final grubu maçlarımız için çok önemli. Bu maçı kazanmaktan başka alternatifi de düşünmüyoruz. Bu maçı kazanıp gelecek hafta yine sahamızda oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ile gerçek kimliğimizi bulmayı hedefledik. Takım olarak çalışmalarda sporcularımızın kazanma hırsını ve isteğini görüyorum. Cumartesi günkü maçımızda Konya spor kamuoyunun, üniversite öğrencilerinin ve basketbol severlerin desteği ile bir çıkış yakalayacağız” diye konuştu.

Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ise, “Takım olarak Beykoz maçında kaçan galibiyetin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu kadar güçlü bir takım karşısında 37 dakika üstün oynayıp maçı kaybetmek acı verici. Ama uzun lig maratonunda bu tür şanssızlıklar olabilir. Takımımız sezona geç başladı. Halen bunun sıkıntıları yaşanıyor; ancak biz sergilenen performanstan memnunuz. Yeni yabancımız Meeking’de takıma önemli bir güç kattı. İnşallah haftalar geçtikçe daha iyi olacağı. Şampiyonluk yolunda iddialıyız. Ama tüm Konya’nın desteğini bekliyoruz. Gönlümüzden geçen yılki atmosferin yeniden oluşması” dedi.
Selçuk Üniversitespor-Final Spor müsabakası yarın saat 16.00’da Torku Arena’da oynanacak. Bu maçın hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren sarı-mavililerde eksikler can sıkıyor. Geçen hafta yapılan antrenmanda çarpışarak sakatlanan ve ayakları alçıya alınan Hakan Üsküplü ile Mustafa Ünlü'nün ayağındaki alçılar çıkartıldı. Beykoz maçında forma giyemeyen Çağlar'a 3 gün istirahat verilirken, belindeki ağrıları geçmeyen Yunus Akçay'ın Final Gençlik maçında oynayamayacağı kesinleşti. Arka adalesinde çekme olan Murat Yolcu'nun ise tedavisi sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.