Selçuk Üniversitesi moral buldu

Selçuk Üniversitesi moral buldu

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi'nde yüzler gülüyor

Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle ligde kötü günler geçiren sarı-mavililer kendi evinde karşılaştığı Başakşehirspor'u 84-74 mağlup ederek büyük moral buldu. Selçuk Üniversitesi sergilediği oyunla da herkesin yüzünü güldürürken, ilerisi içinde umut verdi. Temsilcimiz bu hafta oynayacağı TED maçının hazırlıklarına ise 1 günlük izinin ardından bugün başlayacak.
Selçuk Üniversitesi, Başakşehir karşısında aldığı galibiyetle puanını 28’e çıkarttı ve 5. sıradaki yerinde kaldı. Başakşehir ise 23 puanla düşme hattından kurtulamadı. Akhisar Belediyespor’u 69-51 mağlup eden Optimum TED Ankara Kolejliler, aldığı galibiyetle puanını 35’e çıkarttı ve ligin zirvesindeki yerini korudu. Ankara Kolejliler’i 32 puanla Kepez Belediyespor ikinci sıradan takip ediyor.
Maçtan sonra genel bir değerlendirme yapan Halil Üner, oyuncularının pek çoğunu yakından tanıdığını söyleyerek, “Bu oyuncuların gerçek gücü bu değil. Çok çalışarak çok büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Bu takımda yer alan isimlerin hepsi çok değerli. Ama maalesef şu anda gerçek güçleri ile oynayamıyorlar. Çok çalışacağız ve Play-Off maçlarına kadar gerçek gücümüzü bulacağız” dedi.
Başakşehirspor karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Kendi evimizde oynadığımız Başakşehirspor maçında takımımız çok iyi bir oyun çıkardı. Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Yönetim olarak oyuncularımız kutluyoruz. Önümüzde TED maçı var. Bu maça çok iyi hazırlanıp, kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce ve kadroya sahibiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.