Selçuk Üniversitesi kaldığı yerden

Selçuk Üniversitesi kaldığı yerden

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitespor, 25. hafta maçında geçtiğimiz gün sahasında üst sıralar için mücadele veren Final Gençliki ağırladı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitespor, 25. hafta maçında geçtiğimiz gün sahasında üst sıralar için mücadele veren Final Gençlik’i ağırladı. Yakaladığı 14 maçlık galibiyet serisi ile ligde fırtına gibi esen ve geçtiğimiz hafta bu seriye TED Kolejliler önünde son veren Selçuk Üniversitesi, Final Gençlik’i 104-77 gibi farklı bir skorla geçerek adeta kaldığı yerden devam etti. Sarı-mavililer aldığı bu skorla zirvedeki yerini korurken puanını ise 45’e çıkardı.

Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan maça ise konuk ekip iyi başladı. Final Gençlik’in üstünlüğünde geçen ilk periyot 23-27 sona erdi. İkinci çeyreğe çok iyi başlayan ekibimiz periyodun ilerleyen dakikalarında üstünlüğü tamamen ele aldı. Sarı-mavililer bu çeyrekte bir ara farkı 20 sayıya çıkarttı. Torku Selçuk soyunma odasına 52-35 önde girerken, 3. çeyrekte de zorlanmadı. Bu çeyrekte farkı iyice açan temsilcimiz son bölüme 24 sayı farkla 81-57 önde girdi. Sarı-mavililer final periyodunda iyi oyununu sürdürerek salondan 27 sayılık farkla 104-77’lik sonuçla galip ayrılan taraf oldu.

Selçuk Üniversitesi, Final gençlik önünde Erdem, Henry, Güçyetmez, Mustafa, İlkay, Ömer, Ünver, Onur, Aydın, Mustafa, İsmail ve Dobie ile mücadele etti. Karşılaşmanın en skorer ismi Erdem, attığı 27 sayı ile hem galibiyetin hemde farklı skorun mimarlarından oldu. Karşılaşmada Henry Dobie 21 sayı ve Mustafa Güçyetmez ise 16 sayı ile temsilcimizin dikkat çeken isimlerinden oldu. Karşılaşmanın skorer isimlerinden biri ise Final Gençlik’ten 21 sayı ile Volkan oldu. 

Öte yandan Selçuk Üniversitesi ligin 26. haftasında deplasmanda Bursa temsilcisi Ormanspor ile karşı karşıya gelecek. 22 şubat Çarşamba günü saat 14.30’da oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başlayan sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor. Lig’in 26. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Gamateks Pamukkale Üniversitesi-Optimum TED Ankara Kolejliler,

Başkent Gençlik-Gelişim Koleji,

Tenis Eskrim Dağcilik-Vestel,

Pertevniyal-Maliye Milli Piyango,

Final Gençlik-İstanbul Büyükşehir Belediyespor,

Orman-Selçuk Üniversitesi,

Genç Telekom-Garanti Koza İstanbulspor,

Akhisar Belediye-Uşak Üniversitesi Belediyespor,

Darüşşafaka-Best Balıkesir Basketbol Kulübü,

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Tire Belediye.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.