Selçuk Üniversitesi hakeme tepkili

Selçuk Üniversitesi hakeme tepkili

Sarı-mavililer, deplasmanda karşılaştığı Hacettepe Üniversitesi’ne 70-59 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşarken, yönetim hakeme olan tepkilerini dile getirerek son haftalardaki hakem adaletsizliklerini federasyona götüreceklerini söylediler.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi, deplasmanda Hacettepe’ye 70-59 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Lider karşısında pek fazla etkili olamayan Sarı-Mavililer bu sonuçla puanını 28’e çıkartırken, 3. sıradaki yerini korudu.

Bu maçı kulüp başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ile birlikte yönetim tam kadro izlerken maçtan sonra hakeme olan tepkilerini dile getirerek son haftalarda ki hakem adaletsizliklerini Basketbol Federasyonu’na götüreceklerini söylediler. Grup lideri Hacettepe Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşan Selçuk Üniversitesi bu maçın özellikle 1. ve 2. periyodunda inanılmaz hakem kararları ile ilk yarıyı 41-27 geride tamamlarken ikinci yarıda ki gayreti maçı kazanmaya yetmedi. Maçı izleyen Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı Yönetim Kurulu ise hakemlere olan tepkilerini sert bir şekilde dile getirdiler
Her iki takım içinde zorlu bir karşılaşma olduğunu ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, “Lider Hacettepe karşısında iyi oynadık diyemiz. Maçı kazanmak için elimizden geleni yaptık ancak olmadı. Konya’ya mağlubiyetle döndüğümüz için üzgünüz. Hacettepe maçı artık geride kaldı. Önümüzdeki maçları düşünmeye başladık. Hedefimiz geride kalan maçlarımızı kazanmak” diye konuştu.
Öte yandan Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı yöneticileri zorlu Hacettepe maçı için takımın Ankara masraflarını üstlenen genç ve başarılı iş adamı Salim Tokmak’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. STF Filtre Sistemleri’nin sahibi Salım Tokmak’ı ziyaret Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, Hukuk İşleri Sorumlusu Av. M. Yavuz Tezcan ve Altyapı Sorumlusu Mustafa Azman, Tokmak’a teşekkür ederek, “Konya iş dünyasının bu tür anlamlı destekleri ile biz de kulüp olarak bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.