Selçuk transferde hızını arttırdı

Selçuk transferde hızını arttırdı

İç ve dış transfer çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi prensipte anlaşma sağladığı isimleri Konya ya davet ediyor.

İç transferde de Murat Yolcu ve Onur Gülveren görüşme masasına çağrıldı

Başantrenörlük görevini Ayhan Kalyoncu ya emanet ettikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Torku Selçuk Üniversitesi iç ve dış transferde hareketli günler geçiriyor. İç transferde Hakan Üsküplü ile nikah tazeleyen, Emre Boztepe ile de prensipte el sıkışan sarı-mavililer, dış transferde ise Antalya Büyükşehir den Salih Uğraşan, Banvit?ten Sertay Gürsu ve son olarak Tofaş tan Onat Akış’ı renklerine bağlamıştı.
Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, “Geçen yılki kadromuzda yer alan oyunculardan Azizcan Özdemir,  Nikolay Pastal, Cemal Bayraktar ve Volkan Ertetik sezonun sona ermesiyle birlikte başka kulüplere transferlerini gerçekleştirdiler. Biz de kalan oyuncularla anlaşma zemini arayacağız. Bu anlamda ilk olarak Hakan Üsküplü’yü kadroda tuttuk. Önümüzdeki günlerde diğer oyuncularla da masaya oturacağız. Dış transferde de eksik mevkilerimizi önemli isimlerle takviye edeceğiz. Yabancı oyuncu transferini ise en sona bırakıp, nokta atışı yapmak istiyoruz” dedi.
Kamanlı, iç transfer kapsamında takım kaptanlarından Murat Yolcu’nun yanı sıra genç yetenek Onur Gülveren’in de Konya’ya davet edildiğine dikkat çekerken, dış transfer kapsamında hafta sonuna kadar en az iki imza daha attıracaklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.