Selçuk Trabzon’a hazır

Selçuk Trabzon’a hazır

Yarın evinde Trabzon Basketbol takımı ile karşılaşacak olan Selçuk Üniversitesi hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Temsilcimizin tek hedefi alacağı galibiyetle çıkışa devam etmek

Türkiye Erkekler 2. Basketbol Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi, yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Trabzon maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Torku Arena’da çift antrenman yapacak olan Sarı-Mavililer daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak ligdeki çıkışını sürdürmek isteyen temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzon karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitespor Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Cumartesi günü kendi sahamızda ligin güçlü isimlerinden Trabzon Basketbol takımını ağırlayacağız. Her iki takım içinde kolay maç olmayacak. Yönetim olarak takımımızın yanındayız. Salon ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak maçı kazanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Takım kaptanlarından İbrahim Öztürk ise arkadaşlarının galibiyete şartlanmış olduğunu belirterek, “Yeni hocamız ile yepyeni bir takım olduk. Şimdi hedefe daha inanmış ve kenetlenmiş durumdayız. Tam kadro halinde sahaya çıkıp taraftarlarımızın desteği ile rakibimizi yeneceğiz” dedi.
ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ ALARMA GEÇTİ
Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı Basın Sözcüsü Güven Öten, Trabzon maçı için yönetim olarak maçın kazanılması için üzerlerine düşen tüm görevi yerine getirdiklerini söyleyerek, “Bundan sonra söz sporcularımızda ve Konya spor camiasında. Tüm Konya’yı bu maça takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü yönetimi Cumartesi günü Torku Arena’da oynanacak olan Trabzon maçı için adeta alarma geçti. Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, Trabzon maçı için tüm Konya’yı bu zorlu maça davet ederken, “Bizler yönetim kurulu olarak bu maç öncesi sporcularımıza ve teknik heyete karşı olan tüm vecibelerimizi yerine getirdik, yerine getirmeye de devam edeceğiz. Sporcularımız bu maça çıkarlarken hiçbir olumsuz düşünceye sahip olmamaları için çaba harcıyoruz. Torku Arena’daki maçta takımımızın yanında olmak isteyen sporseverler için maç günü Rektörlük önünden otobüsler kaldıracağız. Bu maç, ilk yarının önemli bir rövanşı olacak. Konya’nın tek yumruk olarak bu maçı kazanacağına yürekten inanıyoruz. Başta antrenörümüz Sayın Hasan Özmeriç ve ekibi olmak üzere sporcularımıza olan inancımız sonsuz. Konya protokolü ve taraftarı ile maçı kazanıp yeni bir bayram sevincini yaşamak istiyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.