Selçuk Trabzon önünde

Selçuk Trabzon önünde

Lig’in ikinci yarısına galibiyetlerle başlayan ve büyük moral bulan Selçuk Üniversitesi, bugün zirve yolunda önemli bir maça çıkacak. Trabzon’u ağırlayacak olan temsilcimiz mutlak galibiyet istiyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, bugün kendi salon ve seyircisi önünde Trabzonspor Basketbol’u konuk ediyor. Zirveyi yakından ilgilendiren zorlu mücadele Selçuk Üniversitesi Torku Arena Stadı’nda Saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İsmail Keser ve Serkan Gürtuna hakem ikilisi yönetecek. Üniversite ligde ikinci durumda bulunan Trabzon’u mağlup ederek şampiyonluk yarışında önemli bir rakibini geride bırakmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde her hangi bir eksik bulunmuyor.

A grubunda haftanın maçı olarak nitelendirilen Selçuk Üniversitesi Trabzonspor maçı için şehir tek yumruk oldu. Sarı-mavili camiada tek hedef galibiyet olurken, maç için rektörlük önünden taraftarlar için servis kaldırılacak
Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut maçla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede: Sezona başlarken çok zor şartlar altında başladık. BEKO basketbol liginden düşmenin acısını şehir ile birlikte bizler de en acı şekilde yaşadık. Ama o zor günlerden bugünlere gelirken taraftarlarımızın, öğrencilerimizin ve de özellikle Konya iş dünyasının inanılmaz desteği ile bugünlere geldik. Bu geldiğimiz noktada her geçen hafta hedefe yani yeniden BEKO basketbol ligine dönme adına bir adım daha yaklaştığımıza inanıyoruz.
Trabzon maçının çok zor ve çetin geçeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Orada ki maçı nasıl şansız kaybettiğimizi de unutmadık. Ancak centilmence basketbol sporuna yakışır nitelikte bir karşılaşmanın olmasını ve kazanan tarafında elbette bizim olmamızı diliyoruz  dedi. Prof. Dr. Kürşat Turgut Başkanlığında toplanan yönetim kurulu olarak Trabzon maçı öncesi takıma karşı olan maddi vaatlerin hepsinin yerine getirildiğini hatırlatarak: “Biz verdiğimiz tüm sözleri harfiyen yerine getiriyoruz. Bundan sonra söz kenar yönetimin ve sporcuların” dedi. 
Öte yandan Lig’de 16. hafta heyecanı dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Günün ilk maçında FMV Işık ile Genç Telekom karşı karşıya geldi. Pertevniyal ile Gelişim Koleji, Finalspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tenis eskirim Dağcılık ile Uşak Belediyesi puan mücadelesine çıktılar. Bugün Oynanacak 8 karşılaşma ile tamamlanacak olan 16. hafta maçlarında günün programı şöyle. 14.30 Optimum Ted Ankara Kolejliler- Erçelik Pamukkale Üni (TOBB) 15:00 Selçuk Üni- Trabzonspor Basketbol (Torku Arena) 16:00 Ormanspor- Düzce Gençlik (M.Sait Zarifoğlu SS) 16:00 Genç Banvitliler-Olin Gençlik (Banvit Kara Ali Acar SS) 16:00 Akçakoca Poyraz- Yeşilyurt (Akçakoca SS) 18:00 Akhisar Belediyesi- İ.T.Ü. (Akhisar SS)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.