Selçuk tedbirli!

Selçuk tedbirli!

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Trabzonspor galibiyetinin sevinci sürerken, sarı mavililer henüz işlerinin bitmediğinin farkında.

Beko Basketbol Lig’inde geçtiğimiz haftayı sahasında kazandığı Trabzonspor Medical Park maçı ile geride bırakan Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifler yerinde. Sarı mavili temsilcimiz de Baş Antrenör Aziz Bekir kalan haftaların önemine değinerek, kazanarak ligi tamamlamaları gerektiğini ifade etti.

“HAKKIMIZLA KAZANDIK”

Aziz Bekir zorlu karşılaşmayla alakalı olarak, “Hakkımız ile kazandığımız bir maç. Ama sadece bir maç kazandık. Kaybetmiş olsak da yolumuza aynı mücadele ile devam edecektik. Kazanmış olsak da aynı mücadele ile devam etmemiz gerekiyor yine. Son ana kadar devam edeceğiz mücadeleye, hedefimiz ligde kalmak. Kalan maçlarımızı da kazanıp ligde kalmayı düşünüyoruz inşallah.” şeklinde konuştu. 

“LİGDE KALACAĞIZ İNŞALLAH”

Gelecek hafta oynanacak Uşak Sportif ve kalan haftalarla ilgili açıklamalarda da bulunana Bekir, Karşıyaa karşısındaki şanssız mağlubiyet olmasa önlerine daha rahat bakabileceklerini ifade etti.  Aziz Bekir, “Benim için hiçbir maçın farkı yok. Deplasman-içerde, büyük takım-küçük takım diye bir ayrım yapmıyoruz. Takım da aynı fikirde. Biz her maça aynı feslsefe ile hazırlanıyoruz. Çalışıp, mücadele edip, kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Elimizden ne gelirse onu yapıp sahaya galibiyet için çıkacağız. Karşıyakka maçında çok iyi mücadele ettik ama son saniyede yenildik. Kazanmış olsak her şey çok daha güzel olacak ve avantajla kalan haftalara girecektik ama olmadı. İnşallah hem Uşak’ı hem de Olin’ideplasmanda yenerek ligde kalacağız inşallah.” dedi. 

“DAHA LİG BİTMEDİ”

Selçuk Kartalları’nın sakatlık yeni dönene tecrübeli ismi ValentinPastal’da maç sonu açıklamasında henüz işlerinin bitmediğine değindi. Valentin, “Çok önemli bir galibiyet bizim için. Hakikaten mutlaka alınması gereken bir maçtı. Ancak işimiz bitmedi daha. Kalan 5 haftada ne kadar maç alabilirsek almamız gerekiyor. Trabzonspor takımı karşısında maçı önde götürüyorduk, bir ara bir gevşeme oldu ve bize yetiştiler. Ama sonrasında toparlandık, maçı kazanmayı bildik.  Bitmedi ama daha lig. Kalan haftalarda kazanmamız lazım. Bunu yapacağımıza da inanıyorum.” şeklinde konuştu. Valentin sakatlığı noktasında ise, “Sakatlığım büyük oranda sona erdi. Kalan haftalarda sahada olacağım büyük ihtimal.” dedi. 

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.