Selçuk sakin gidiyor

Selçuk sakin gidiyor

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devam ediyor ancak hafta sonu nedeniyle transfer komitesi kısa bir ara verdi.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde transfer çalışmaları devam ediyor ancak hafta sonu nedeniyle transfer komitesi kısa bir ara verdi. Alınan bilgilere göre gelecek hafta içerisinde imzalar daha da sıklaşacak.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Sarı mavili ekipte Basın Sözcüsü Tunahan Turhan oldukça önemli bir süreçten geçtiklerini belirterek, “Gelecek sezonun kadrosu kurulmaya çalışılıyor. Bu noktada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Transfer komitemiz oldukça başarılı. Bütçe dahilinde en iyi ekibi kurma çabası içerisindeyiz. Hafta içerisinde imzalarımız olacak. Kampa kadar bu işi sonlandırmak istiyoruz.” dedi.

DAHA İYİ OLACAK

Turhan son transfer Thomas Guinn ile alakalı olarak ise şunları söyledi, “Thomas istediğimiz bir oyuncuydu.  Görüşmelerimiz neticesinde anlaşmaya vardık. Takıma katkı sağlayacağına olan inancımı tam. Göreceksiniz ki yeni sezonda adından çok daha fazla söz ettiren bir takım olacağız.”  şeklinde konuştu.

EN ÜST NOKTAYA

Som olarak gelecek sezon hedefleri noktasında da konuşan Turhan, “Zorlu bir sezon tartışmasız bizi bekliyor. Ancak geçtiğimiz yıl yaşanılan sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. O yüzden zaten işi baştan sıkı tutuyoruz. Gelecek sezon önceliğiz ligden düşme yarışında olmamak. Sonrasında da yükseleceğimiz en üst noktaya kadar devam edeceğiz.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.