Selçuk pusuya yattı

Selçuk pusuya yattı

Sezonun 33. hafta maçında yarın Uşak Üniversitesi ile karşılaşacak olan Torku Selçuk Üniversitesi son çalışmasını bugün gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başlayacak

T2BL’de başarılı bir sezon geçiren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi grup maçlarının bitmesine 5 hafta kala liderlik koltuğunda bulunuyor. Sarı-mavili ekip yarın sezonun 34. hafta maçında Uşak Üniversitesi’ne konuk olacak. Zorlu maç öncesi son hazırlığını bugün maçın oynanacağı Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başlayacak. Gösterdiği performansla Konya spor kamuoyuna Beko Basketbol Ligi heyecanı yaşatan Torku Selçuk Üniversitespor hedefine bu sezon ulaşmak istiyor. 2 sezondur Beko Basketbol Ligine yükselmeyi son anda kaçıran sarı-mavili ekip bu sezon hasreti dindirmek istiyor. Play-Off maçlarına az bir zaman kala Torku Selçuk Üniversitesi kadrosunu da bir yabancı ile güçlendirdi. Play-Off maratonu öncesinde son kozunu da oynadı. Üçüncü yabancı oyuncu hakkını kullanma kararı alan ve bir süredir arayışlarda bulunan sarı-mavililer Darlon Lamar Johnson’u renklerine bağladı. Daha önce Türkiye’de Darüşşafaka, Erdemirspor, Aliağa Petkim ve Banvit takımlarında forma giyen 2.06 metrelik Lamar Johnson İsrail ve Porto Riko maceralarının ardından son olarak Filipinler’de Petron Blaze Boosters takımı adına mücadele etti. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun takıma büyük güç katacağı kaydedildi.
Torku Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda oynayacağı Uşak Üniversitesi maçını kazanarak zirvedeki yerini de korumak istiyor. Temsilcimizde moraller yüksek. Rakip Uşak Üniversitesi ise  ligde kalma mücadelesi veriyor T2BL’de 34. hafta dün oynana müsabakalarla başladı. Ligde bugünün ve yarının programı ise şu şekilde: Bugün: 16.00 Başkent Gençlik–Orman (Ankara Spor Salonu) 16.00 Best Balıkesir Basketbol Kulübü–İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Kurtdereli Spor Salonu), 16.00 Optimum TED Ankara Kolejliler–Tire Belediye (TOBB Spor Salonu),18.00 Akhisar Belediye–Vestel (Akhisar Belediye Spor Salonu),18.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi–Genç Telekom (Karataş Şahinbey Spor Salonu) 19.00 Maliye Milli Piyango–Garanti Koza İstanbulspor (Ankara Spor Salonu) 1 Nisan Pazar 15.00 Uşak Üniversitesi Belediyespor–Selçuk Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu), 17.00 Darüşşafaka–Gelişim Koleji (Ayhan Şahenk Spor Salonu).
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.